Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co mi się dziś śniło?

Polecane posty

Gość gość

byłęm sobie wolnym ptakiem, tzn. frujkiem bez pracy, bez przyszłości na utrzymaniu starych;, i so się stało wygrałem milion!... żartuję :P odnalazłem się w pracy której nie cierpię, sprzedaż kredytów, ale to nie wszystko, bo po raz to był sen,który śnil mi się po raz drudi, po dwa, nie byłem jego głownym bohaterem, to znaczy w pierwszym snie, bo w drugim objąłem etat który w pierwszym śnie był przeznaczony dla mojego kumpla,.... tak więc uczyłem się fachu od nowa, z pamięcią o tym czym jest kredyt, (i tu przypomnałem sobie markę - Euro Bank) nigdy tam nie pracowałaem, a przy moich dochodach wątpię , nawet nie kupię tego, ale nie o tym//// więc odbieram telefon, a tam klient, nie znam zupełnie języka w jakim mówi, jego żony, corki, nic o nim nie wiem i... nadlatuje... to jest częste... do samolotów się przyzwyczaiłem, a to było coś nad moją wagę.... Concorde !!! :, najpierw wylądował, palił się, i stał na pasie, tzn drodze obok mojej pracy :P, śilnik zaczął wyć, samolot rozpędził się po drodze i z impetem uderzył w .... no właśnie jak myślisz w co? :)

Gość gość
uderzył w nic. Concord został wycofany z lotów wieki temu. Spóźniłeś się ze snem.

Gość gość
uderzył :) we śnie uderzył w... możesz nie zakłucacć? :D

Gość gość
a ja chcę zakłucać i tyle. W twoją duuupę na pewno nie bo byś już nie śnił. Obudź się!!!!!! Podbudka!!!!!!!! Właśnie ratuję ci życie! Haloooooo!!!!!!!!!! Wstawać!!!!!!!

Gość gość
agresywny z ciebie ktoś :D