Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętajcie żeby nie stawiać krzyżyka poza kratkę!!!

Polecane posty

Gość gość

Bo głos będzie nieważny! :O

Gość gość
dopiski i rysunki nie powodują nieważności głosu:)

Gość gość
Karta do głosowania musi być opieczętowana. Jeśli nie jest, to znaczy, że Twój głos nie będzie ważny. W takiej sytuacji należy bezwłocznie zawiadomić policję w celu spisania protokołu i zadzwonić na nr 534569592 i poinformować o sytuacji. Proszę sprawdzić swoje dane na liście, bo są przypadki, że ktoś np. głosuje za naszych członków z rodziny, którzy nie głosują. Dane powinny być na liście. W Warszawie w I turze była taka sytuacja, że dwie kamienice były dopisane do listy i figurowały fikcyjne nazwiska. Były też sytuacje, że jedna kratka była większa (fawozyzowany kandydat) - to taka sztuczka psychologiczna. Ważne jest właściwe posatwienie znaku x. Jeśli będzie źle postawiony, poprawiany, komisja może takiej karty nie uznać. Jeśli nie ma nas na liście, jeśli zauważymy braki - należy wzewać policję. Spisanie protokołu to najważniejsza sprawa z takiej sytuacji, bo wtedy komisja nie ukryje już żadnego faktu. Powodzenia.

Gość gość
kłamiesz :O

Gość jestem dumny
jak ja się cieszę,że mogę dziś,człkiem legalnie,kopnąć szoguna w d...

Gość gga majty
trzeba też mieć swój długopis,bo ratując swój stołek,władza nie cofnie się przed niczym...

Gość gość
Tak pójdę ze swoim długopisem nie wyjadę za linię kratki i zadzwonię na podany numer telefonu w razie braku pieczątki na mojej karcie do głosowania! W końcu obecna władza jeździła na specjalne szkolenia do Rosjii żeby się lepiej przygotować do akcji przeprowadzenia ,,demokratycznych" wyborów w Polsce ! Nie będzie łatwo! Tam ich porządnie przeszkolili i my nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego co jeszcze może się wydarzyć:(

Gość dr lotson
a ja głosuję w rękawiczkach,bo jak po odciskach sprawdzą na kogo głosowałem,to stryczek nieunikniony...

Gość gość
9;36 racja! zmiana władzy to w takiej sytuacji proces bardzo trudny i niechaj uschnie ręka każdemu kto działa przeciwko tej zmianie. Każda zmiana to początek kolejnych zmian pamiętajcie o tym że tylko zmiany mogą nas uratować.

Gość gość
Zmiana jest potrzebna .Stary instrument strasznie fałszuje.Zagrany na nowym

Gość gość
KSIĘŻA pamiętajcie o właściwym stawianiu krzyżyka!!!Głosując na DUDE oczywiście...

Gość gość
Bo ten D*** obiecuje cuda

Gość gość
kłamiesz :O

Gość gość
Lepsze cuda niż kłamstwa :-)