Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marekU

Dziewczyna robi mi wstyd, wrobila mnie w dziecko.

Polecane posty

Gość gość
jaka chora sytuacja, a ty też naiwny jak dziecko, lepiej zrób badania na ojcostwo, bo może się okazać, że to nawet nie twoje. a co do tego bycia razem bo ciążą i dziecko, to też głupota i mówię ci to jako kobieta, bez porozumienia między dwojgiem ludzi to tylko związek dla dziecka i często prowadzi do nieszczęść.

Sprawdzić powinienem, chociaż pewnie wywołam tym awanturę.

Gość gość
Wrobienie w dziecko to wymówka nieodpowiedzialnych osób uprawiających seks. Dziewczyna równie dobrze mogła zaciążyć biorąc tabletki. Facetowi mogła pęknąć gumka. Więc nie ma tu mowy o zaufaniau pod tym względem. Autorze, jak rozmowy z dziewczyną nie pomagają to może rozmowa z jej rodzicami pomoże? Jacy oni są? Jacy są Twoi? Ona sama jest jeszcze dzieckiem i ma swoją wizję związku a teraz jeszcze hormonalna chuśtawka...

Gość gość
dziś zgadzam się z tobą, że dziewczyna jest jeszcze dzieckiem

Gość gość
WALCZY dziewczyn aby stworzyc rodzine,kocha cie :-)) GRATULACJE TATKO

Gość gość
A ja się z Tobą nie zgadzam, chłopak wyraźnie napisał, że go okłamywała, czułby też i widział po ściągnięciu gumki, ze jest pęknięta. O czym ty w ogóle piszesz? Wywołasz awanturę, no i co z tego? Twoje być lub nie być jest na szali a ty się awantury boisz? Skoro jest pewna, że twoje to się zgodzi. Jeśli nie jest pewna to do sądu i sam wniosek składasz.

Gość gość
Moja koleżanka to samo zrobiła dokładnie to samo.

Wiem, że wychowuje ją matka, a ojciec pare lat temu wyjechał za granice. Cztery razy z nią rozmawiałem, w tym raz gdy dowiedziała się o ciąży. Wcześniej nie była zbyt zainteresowana naszym związkem, podchodziła do niego obojętnie. (Jej matka). Pieniędzy troche mają, jednak zauważyłem że ona dużo pracuje, bo jej córka ciągle sama w domu siedziała. Troszczy sie o nią, za każdym razem jezdziła po nią pod szkołe.

Gość gość
Sprawdź czy dziecko jest Twoje a później płacić będziesz.

Gość gość
Należy sprawdzić czy laska wogóle jest w tej ciąży!!może sobie wmówiła idz razem do ginekologa dla potwierdzenia

Gość gość
No jeśli wstawia zdjęcia z brzuszkiem to chyba jest...

Gość gość
Twoja dziewczyna jest chora....po pierwsze ma urojenia,po drugie jest chora z zazdrości, takie rzeczy się leczy. Może to i Twoje dziecko, skoro ma taką obsesję na Twoim punkcie, ale warto sprawdzić, nie zaniedbaj tego. Nie bój się awantur i tego, że panna bedzie grać dzieckiem, od ustalania Twoich praw są sądy, a przy jej stanie umysłu, to Ty możesz być na lepszej pozycji. Nie daj się chłopaku....wydaje mi się , że kochałeś tą dziewczynę i dlatego jesteś dla niej taki łagodny. Jako kobieta dużo od Ciebie starsza daję Ci radę, żebyś nie zmarnował swojego życia.

Gość gość
Moja koleżanka bardzo chciała mieć dziecko a miała lat 28 znalazła frajera którego wrobiła. Powiedziała mu że się zabezpiecza policzyła dni plodne i łaziła do niego zawsze mówiła że chce tylko dziecko mieć kasy od niego nie będzie brała. Jak zaszła w ciążę nagle jej się odwidziało zapowiedziała że jak tylko urodzi zaraz go o alimenty poda . Zrobił to niech płaci jak ona to wrzeszczała. Jak powiedziała tak zrobiła koleś już 17lat płaci ale córki znać nie chce mimo że mieszka blok obok widują się co dnia :) on się o dziecko nie prosił koleżanka zrobiła po chamsku ale co zrobić wyjścia nie ma.

Gość gość
Moze zacznij od tego zeby usunac fejsa albo ja zablokowac.

Gość gość
Baby takie są, co poradzisz?

Gość gość
Też znam takie przypadki, siedzą ze sobą bo siedzą, ale miłości tam nie znajdziesz, możesz szukać, ale jej tam nie ma. Chciała cie złapać na dziecko złapała. Rób testy.

Gość gość
tylko testy wyjaśnią problem

Gość gość
Dzieci biorą się za seks i taki jest koniec. Dziewczynę już tu oceniono, nie ma co powielać, ale dorosły chłop biorący się z*******nko to powinien jednak orientowac się trochę jak to działa. Takie "oszustwo" mógłbyś błyskawicznie wykryć gdybyś np. interesował się jej wizytami u lekarza i pofatygował się do apteki z receptą - a ciebie nie obchodziło ani kto załatwia ani kto płaci (?). Na wizytę u gina czeka się przewaznie parę tygodni. Nie wiedziałeś ani kiedy idzie, ani do którego. Ulotkę z tabletek powinieneś wziąć i przeczytać - choćby dlatego że interesuje Cię zdrowie Twojej kobiety i powinieneś potrafić je wymienić w razie np. wypadku na pogotowiu. Ale po co czytać - baby mają wszystko wiedzieć, a ty tylko ****ać. Jakbyś przeczytał to wiedziałbyś jak działają na organizm. Z pewnością zauwazyłbyś zmiany w jej organizmie np. wrażliwość biustu. Dziwne że w dzisiejszych czasach jeszcze są tak nieświadomi seksualnie faceci i jeszcze się dziwią, że ktoś ich "złapał na dziecko". Miałeś nieuczciwą partnerke ale i sam uprawiałeś nieodpowiedzialny seks.

Zabezpieczałem się, używaliśmy gumek. Skoro powiedziała że bierze tabletki to dlaczego miałem jej wtedy nie ufać?

Gość gość
gość dziś Znasz maść od hemoroidów swojego partnera, potrafisz wyliczyć wszystkie leki jakie bierzesz twoja matka, ojciec, siostra dziadek, bo wiesz gdyby jakiś wypadek to mogłyby się przydać. A jak można tą dziewczynę ocenić twoim zdaniem? Manipulatorka i ignorantka w dodatku tępa dzida. Nie zapytała faceta słuchaj może zrobimy sobie dziecko, masz ochotę? Nie ona mówiła mu nie zabezpieczaj się, bo biorę tabletki, nie będzie ciąży. Więc chyba wiedziała jaki ona ma do tego stosunek i tak szli do łóżka obydwoje, ale to ona zadecydowała za niego i celowo dała się zapłodnić, bo tak i już. Jedynym błędem tego faceta było to że bzykał nie tą którą powinien. Wziął przygłupią małolatę a konsekwencje tego błędu będą się za nim ciągnąć do końca życia, dziecko jest i nic tego nie zmieni. Jedyne co może zrobić, to nie popełnić tego błędu drugi raz. Teraz to on jest pod ścianą, a pusta laleczka się cieszy- bo jeszcze nie wie jakim obowiązkiem jest posiadanie dziecka. Na razie będzie mogła strzelać sobie focie przy wózeczku i łóżeczku.