Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zawiera gondola noworodka?

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy daliscie dziecku poduszke do gondoli czy tylko pieluszke tetrowa pod glowke bo juz zgupialam czy tylko w lozeczku poduszki byc nie moze czy to gondole tez obowiazuje

Gość gość
ja kładę mojemu 4 miesięcznemu synowi poduszkę normalną "jasiek"

Gość gość
A jak tydz miala dzidzia to pieluszka wystarczy? Bo mi polozna mowila ze po tygodniu mam isc z dzieckiem do przychodni

Gość gość
Mój synek nigdy w gondoli nie miał poduszki, w spacerówce zresztą też nie. W gondoli jedynie miał prześcieradło na materac zrobione z pieluszki flanelowej.

Gość gość
oczywiscie ta poduszke to mu polozylam dopiero teraz a wczesniej mial kocyk i pieluszke flanelowa :)

Gość gość
Ja nie mialam poduszki pod glowe do roku, tylko tetre wlasnie, tak w wozku jak i w lozeczku. A jaska to kladlam pod plecy ale zupelnie siedzacego dziecka w gondoli, bo mielismy duza gondole i pozno sie przesiedlismy do spacerowki, ze wzgledu na pore roku, a reguliwane oparcie w gondolu nie bylo dla nas wystarczajace. Jak dziecko usnelo to jaska zabieralam.

Gość gość
regulowane oparcie w gondoli *

Gość Jedynaczka4
Nie używam poduszki w gondoli i w spacerowym też nie zamierzam, w łóżeczku również.Moja córeczka ma 7 mięsiecy.