Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja12345

wspaniały chłopak zmienia się w potwora

Polecane posty

Cześć ! Jestem ze swoim chłopakiem od 3 lat. Kochamy się. Jest wspaniały, opiekuńczy, troskliwy. Mimo, że jesteśmy razem długo, spędzamy razem każdą wolną chwilę. Robimy wszystko razem. Strasznie go kocham. Już w ubiegłbym roku mieliśmy nieprzyjemną sytuację, mianowicie po alkoholu nazwał mnie dziwką. wybaczyłam. Na następnej imprezie po alkoholu zaczął uciekać, chować się, potem mówił o samobójstwie. wybaczyłam. Na kolejnej imprezie zaczął ponownie uciekać. wybaczyłam. Po każdej takiej sytuacji przyjeżdżał, przepraszał. Ja go kocham, chyba nie potrafie bez niego żyć, dlatego zawsze wybaczałam. Wczoraj byliśmy na imprezie, on był strasznie pijany. Rozmawiałam ze swoim kolegą, a on namówił swojego kolegę, żeby pobił chłopaka, z którym rozmawiałam(on był zbyt pijany, żeby go pobić). Po tej sytuacji poklóciłam się z nim, chciał mnie przytulić, ja się wyrywałam i wtedy nazwał mnie suką. Nie wiem co powinnam zrobić. Jest naprawdę cudownym mężczyzną, ale zmienia się w potwora po alkoholu. Mam 19 lat. Boję się, że pewnego dnia uderzy mnie i będzie za późno, ale z drugiej strony chcę mu dać szansę. Co powinnam zrobić? Pomóżcie !

Gość gość
Zerwij z nim poszukać chłopaka który nie pije, i nie zleca pobić.

Gość gość
albo ty coś chrzanisz i złe sygnały mu wyyłasz lboon zle czyt, albo na odrot .... ... albo on czyta cudze i na ciebie "wyrzyguje" (zdarzaja ie tacy, iem z lasneo oswadzen)... czytanie ksiazk to podstawawka czytanie ludzie ojużyzszaskoa .... ktores z was jest anfalbeta

Gość gość
albo ty coś chrzanisz i złe sygnały mu wyyłasz albo on zle czyta, albo na odrot ....alo ktores z was klamie ... albo on czyta cudze i na ciebie "wyrzyguje" (zdarzaja sie tacy, wiem z wlasnego doswadzen)... czytanie ksiazek to podstawawka czytanie ludzie to już wyzsza szkoła .... ktores z was jest anfalbeta

Gość gość
Ile on ma lat ?Wybacz ale jestes bardzo młoda a co za tym idzie głupia. Nie wróże nic dobrego bo jak chłopak już ma takie jazdy to dopiero poczatek moim zdaniem już dawno złamał granice a to dopiero początek dziaj nazywa cie suka to tylko chwila a będzie cie tak traktował ty go kochasz i mu wybaczasz i będziesz wybaczać. Niestety to jest zły człowiek i lepiej to zakończyć wcześniej i układadać życie od nowa z kimś kto na ciebie zasługuje.

Gość gość
Masz rasowego alpha male'a. Nie zmieniaj go, tylko chwal sie nim kolezankom. Niech k****m oko zbieleje:)

Gość gość
nie wierze :O provo ?

Gość gość
Nie wierze ,ze mozna tak ciagle wybaczac :) chyba rozum przestal ci funkcjonowac

Gość gośćstarsza doświadczona
Jesteś młoda, całe życie przed Tobą "Krótka piłka"-rozmowa,ale skoro wyzwala się w młodym wieku agresor po piciu ,to nigdy nic nie wiadomo ??!!!,zastanów się ,czy to miłość ,zauroczenie ,czy fakt by nie być samotną dziewczyną... albo ma się do kogoś zaufanie, szacunek ,albo nie ... i wyzwiska i przeprosiny ...chcesz tak mieć po każdym wyjściu , imprezce,sorry ,ale nie ma tłumaczenia ,bo byłem pijany...a potem i zdradka i tłumaczenie sorry kochanie ,bo byłem pijany i niewiele pamiętam ,to ona mnie uwiodła ...a jak cię trzaśnie z liścia , po pijanemu ,to też będzie cię przepraszał ,kochanie sorry ,wypity byłem ??? Dziewczyno zastanów się,wiem to niełatwe, ale lepiej się dobrze zastanowić niż potem cierpieć ,niszczyć sobie życie..

Gość gość
Jeśli to jest wspaniały chłopak to ja się nie dziwię czemu rzeczywiście fajnych chłopaków traktujecie jako tylko kolegów :(