Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykoncza mnie polacy za granica

Polecane posty

Gość gość

wyjechaliśmy z chłopakiem do szklarnii w niemczech, praca nie jest zła, zarobki super, jesteśmy dopiero trzy miesiące... Ale polacy tutaj to masakra, dużo tu ludzi którzy siedzą tutaj kilka lat i czują się szefami, my już wcześniej pracowaliśmy na szklarnii więc znamy się na robocie, mnie obgadują ,że źle robie( tylko dlatego ,że robie bardzo szybko, a szef kiedy mnie kontroluje nigdy nie ma nic do zarzucenia ) i cały czas słyszymy docinki na nasz temat , każdy się uśmiecha a potem za plecami gada coś innego, ogólnie tutaj dużo ludzi się obgaduje i jakieś docinki p*********anie itd a ja nie mogę tego znieść... Usłyszałam nawet ,że nikt nas tutaj nie lubi... Nie wiem już czy to coś z nami jest nie tak, ale w poprzedniej szklarnii gdzie robiliśmy mieliśmy fajne kontakty z ludźmi...

Gość gość
za granica polak polakowi czesto wilkiem niestety

Gość gość
Musisz być asertywna , nie pozwól sobie na taki traktowanie. Polacy są obrzydliwi. Jak juz gdzieś miejsce zagrzeja to wywyzszaja się jak p**********i.

Gość gość
O to chodzi ,że nikt mi w twarz nie ubliża tylko za plecami słyszę ,że ten powiedział to czy tamto, gdyby ktoś mi w twarz coś złego powiedział to napewno bym zareagowała, dużo rzeczy słyszę od kolegi naszego z którym tu jesteśmy i on nam mówi dużo rzeczy co słyszał czy widział a my jemu bo w sumie sie trzymamy w trójkę. Najzwyczajniej w świecie jest mi przykro, bo ja nie potrzebuje się z nikim tutaj przyjaźnić wystarczą mi neutralne stosunki, nie zamierzam tutaj siedzieć z tymi fałszywcami długo, maksymalnie jeszcze pół roku bo nie jestem masochistką.

Gość gość
Jest jedna prawda o Polakach za granicą. Jak nie zaszkodził - to już pomógł

Gość Donataxx
Może warto pracę zmienić! Na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,12466 jest bardzo dużo ofert nawet zagranicznych. Ja uważam, że nie ma co trwać w takim miejscu tylko szukać dalej!