Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emka95

nieśmiały facet?

Polecane posty

Drogie Panie, czy kiedykolwiek w Waszym cudownym życiu natknęłyście się na faceta, który był bardzo, bardzo nieśmiały? Poznałam fajnego faceta pół roku temu.Nazwijmy go D. Dogadujemy się świetnie, mamy podobne poczucie humoru. Można by rzec, że znalazłam ideał. Ale na tym super historia się kończy. Czasami mam wrażenie, że mu się podobam, ale jest zbyt nieśmiały na wyjawienie mi swych uczuć. Dopiero pod wpływem alkoholu mogę zauważyć coś, co można nazwać podrywem. Przytula mnie, mówi słodkie rzeczy, zdarzyło się nawet, że mnie pocałował. Jednak to wszystko było podczas zakrapianych imprez, przez co nie wiem, co o tym myśleć. Czy to jest kwestia nieśmiałości, czy po prostu facet sam nie wie, czego chce? Jak myślicie?

Gość gość
znałam takiego, który mówił i robił coś tylko podczas picia alkoholu. na szczęście wycofałam się w porę. on wcale nieśmiały nie był. był i jest alkoholikiem i ma już duże zmiany w mózgu. możliwe, że z tym jest podobnie.

Gość gość
facet nie ochoty na związek a ta na niego włazi - żałosne!!!

Gość gość
Facet jest nieśmiały też na takiego trafiłam w swoim życiu. Musisz Ty przejąć Ci inicjatywę jeśli chcesz aby wasze relacje ruszyły do przodu bo on raczej bez alkoholu pierwszego kroku nie zrobi