Gość Podróżnikwczasie Napisano Maj 24, 2015 Cześć ! Mam na imię Jakub Nowak i przybywam z roku 2036 . Może pomyślicie że to kłamstwo lecz nie to jest prawda przybywam do roku 1979 po komputer który jest nam potrzebny do rozwiązania pewnego konfliktu którego dane są ściśle tajne . Zatrzymałem się w 2015 roku ponieważ chciałem powspominać lata mojej młodośći i muszę zreperować moją machinę czasu wyprodukowaną przez naszych naukowców . Pragnę was ostrzec ponieważ już niebawę nastanie wojna nuklearna , a świat będzie wyglądać nieciekawie . W moich latach czyli 2036 r. mamy wielki problem z wodą pitną która została zanieczyszczona poprzez bronie naturalne ... więc radze wam się przygodtować . Dlaczego świat tak wygląda ? To przez Rosje zaatakowała świat bombami nuklearnymi rozpoczynając 3 wojnę światową która potrwa ok. 11 lat , a zniszczenia będą niesamowite , wyginie ok. 3 miliardy ludności , a fauna i flora nie będą takie jakie były kiedyś . Rosja będzie chciała przejąć cały świat atakując osłabione Stany Zjednoczone . W powietrzu unoszą się nie miłe opary poprzez które źle się oddycha , a świat jest pod wielkim promieniowaniem . Naukowcy zkonstruują wiele nowych rzeczy takie jak np. latające auta . Nasz świat zasilany będzie zasobami odnawialnymi . Ja jestę wojskowym który został wybrany do tej pidróży . Mam zamiar zostać w tym roku jeszcze trochę więc opiszę wam co się stanie , opiszę swoją machinę czasu i wiele więciej . Więc czekajcie na kolejne wpisy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach