Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naucz mnieeeee

dlaczego jestem sama

Polecane posty

Gość naucz mnieeeee

Rozstalam się z chlopakiem 9 mies. temu. Byliśmy ze sobą ok. 6 miesięcy. I od tego czasu poznalam 2 chlopakow z czego 1 nie w moim typie, a 2 taki bajerant. Moji znajomi juz sparowani i po slubie nie są chętni zeby chodzić na imprezy itp. I nie wiem gdzie poznac poukladanego, otwartego, szczerego chłopaka. Ja jestem wrażliwa dziewczyna( staram się ukrywać), ale jak potrzeba to pokaże pazurki. Czuje, ze z moim charakterem cos jest nie tak, bo widzę na facebooku zdjęcia wolnych dziewczyn z imprez z chlopakami czy opisy, ze są na spotkaniach. Wiem, ze to jest na pokaz itd.,ale one maja jakies życie uczuciowe, towarzyskie, a ja zero. Wiem tez jakie błędy popelnialam będąc w poprzednim związku. Help !

Gość naucz mnieeeee
Jak mam się otworzyc? Czuje się taka osoba malo kontaktowa, cicha i spokojna myszka.

Gość gość
Zmienić się chcesz i zacząć grać "swoją " rolę? Jak się dobrze wczujesz to życie spędzisz na udawaniu.

za bardzo chcesz rozstałaś się i koniecznie szukasz zastępstwa a facet to nie mebel do wymiany

Gość naucz mnieeeee
"Swoja role"? Chyba nie czaje. Chce byc sobą, tylko bardziej otwarta na nowe i poznać nowych ludzi. Bo czuje, ze mam zj****y charakter i ludzie nie bardzo mnie lubią.

Gość naucz mnieeeee
Nie zastępstwa. Na pewno nie chce się spotykac z kimś kto ma charakter jak mój były, ze trzeba go rozweselac bo ma humorki. Jak jest jakiś Fanny chlopak, to albo zajęty albo bajerant-idiota. No z tym czasem to juz trochę przesadzilam bo po tym rozstaniu nie za bardzo mialam ochote się z kimś spotykac i teraz czuje się jak alien.

Gość naucz mnieeeee
I nie z******ty tylko zrypany, ale mi ocenzurowalo.

Gość gość
badz soba.rob to co lubisz.

Gość gość
malo jest fajnych facetow

Gość gość
Są 2 rodzaje ludzi: tacy co żyją i tacy co grają swoje rolę, tj. aktorzy. Twoje życie Twój wybór.

Gość gość
ja jestem samotna poniwaz nie jestem w stanie się zadnym z nich zakochac

Gość gość
Pytasz o ewidentne rzeczy. Jak nie zakochałaś się, to znaczy że nie spotkałaś tego właściwego chłopaka.