Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto miał racje? tak obiektywnie?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z facetem i jego mamą na wycieczce na takim szlaku turystycznym. Każde z nas wzięło sobie po kanapce, ktore ja robiłam ,ale mniejsza z tym. W każdym razie mój facet to straszny głodomór i zjadł swoją szybko, zapytał troche żartem czy moze zjeść moją, a ja ,że nie bardzo bo zaczynam sie tez robic głodna. Na co jego mama ,że tacy są własnie jedynacy jak ja i że jestem egoitska. faktycznie jestem?

Gość gość
Ty masz racje a jego matka dziwna jest i widac ze cie nie lubi.

Gość gość
To prawda, ze mnie nie lubi i czesto mi to okazuje :O ale wlasciwie nie wiem dlaczego tak jest nic jej nie zrobilam...Jej zdaniem powinnam jej synkowi zawsze wszystko oddawać w sensie nawet kanapke kiedy sama jestem glodna, jak spieszymy sie oboje na wesele nie powinnam sie stroic tylko prasować jemu koszule itd

Gość gość
Pogon babę bo ci na głowę wejdzie i po tobie

Gość gość
Dlaczego sama mu nie oddala swojej kanapki? Trzeba bylo zjechac stara rure od gory do dolu. Co za p***a szmata.

Gość gość
ja zawsze robię 6 kanapek - po jednej sobie i dzieciom i drugie tyle /3/ dla męża ;-) a co do Twojej sytuacji to masz rację. Twój mąż miał prawo zapytać o kanapkę, Ty odmówiłaś, komentarz teściowej niepotrzebny ;-(

Gość gość
Głupota to ty masz być głodna bo Twój chłop idiota kanapki na drogę sobie nie zrobi. Rany cóż za ludzie ale spoko ja też mam takie problemy z rodzinką wybranka. Czasem to mi już oczy z orbit wychodzą takich rzeczy sie dowiaduje. Ale leje na to bo nie mam zdrowia się tym już przejmować.

Gość gość
Dobrze,że nasrałam do tej kanapki.którą ona zjadła,może zdechnie :-D