Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość90

Karmienie dziecka

Polecane posty

Gość gość90

Witajcie. Moje dziecko ma 4 miesiące. Karmie ciągle piersią, ale chciałabym zacząć karmić trochę też mlekiem modyfikowanym, bo mała jest ciągle głodna.. Mam wrażenie ze nawet jak skończy ssac pierś, to po chwili już jest głodna. Do tego ma problem z kupa. Czasem prze a nie może jej zrobić. Może ktoś coś doradzi? Nie kazcie mi isc do lekarza, bo idziemy we wtorek. Chciałam tylko poznać wasze opinie na ten temat. Z góry dzięki

Gość gość
może nie tyle głodna, co się przyzwyczaiła do ciągłego przytulania, takie pijawki to straszne cwaniaki:P

Gość gość
Tez tak mialam, przezucilam na bebilon 1, do tego raz dziennie bebilon comfort na kolki i zaparcia. Po miesiacu zaparcia przeszly daje tylko bebilon 1. Jest ok :-)

Gość gość
Tzn ja nie chce całkiem przejść na modyfikowane... Taki to słodki widok jak mała się przytula ;) tylko ze czasem jak gdzieś wyjdę, teściowa chce jej dać mleko, to ona zamiast jeść, to się do niej śmieje i nie je i jest głodna do puki nie wrócę ... Juz mnie to trochę meczy.

Gość gość
No tak to wyglada...

Gość gość
może masz zły smoczek? mój potworek przetestował wiele smoczków, wiadomo pierś to nie smoczek, że ma jeden wymiar od 0-3 i zmienia się z wiekiem dziecka.

Gość gość
Mam chyba z pięć butelek i każda z innym smoczkiem.... Może zagescic to mleko trochę. ? Co do mleka to nan odpada bo dwa razy po nim zwymiotowala... Z bebiko się śmieje.. Kupiłam hipp Bio. Zobaczymy