Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo stac na nowe samochody

Polecane posty

Gość gość

takie drogie, np za 10-150 tysięcy. Jakie zawody mają tacy ludzie?

Gość gość
Lekarze, prawnicy, architekci, inżynierowie na wyższych zarządzających stanowiskach, informatycy pracujący w lepszych korpo. kadra menadżerska z korpo. No i przede wszystkim co widzę po moim miasteczku przedsiębiorcy/właściciele firm, tyle, że najczęściej oni nie kupują tylko w leasing biorą, a to wrzucają w koszty firmy.

Gość gość
Ale mnie nie chodzi o samochody w lizingu. Chodzi o samochody, gdzie ktoś idzie do salonu i prywatnie (nie na dzialalność) kupuje samochód za 100 tysi za gotówkę.

Gość gość
Sama zachodzę w głowę! Ja nie wiem, mnie na pewno nie stać, nawet na kredyt. Mam z mężem swojego kochanego audika a4 i jeździmy nim już lata. Trzeba pamiętać o regularnym serwisowania skrzyni biegów (http://www.renz.pl/), bo jest w automacie.

Gość gość
Mnie stać , pracuje jako call girl :)

na firme sie bierze a jak kupuje sie na firme w niemczech auto niemieckiego koncernu to jest jeszcze znizka. tylko po 2 latach taki samochod jest o polowe tanszy wiec to malo oplacalne...

Gość tamtaram
Nie musi być Cię stać, w sensie nie musisz mieć gotówki, możesz wziąć w leasing samochód a nawet samochody do floty np. dostawcze, to jest fajne bo np. czesto w ofercie macie serwis od razu :) Przykładową ofertę takiego leasingu możecie sobie sprawdzić na http://www.cls.pl/leasing_samochodow_dostawczych :)