Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie myślą, że wygrał Duda?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tej radości:O przecież to wyniki sondażu, a nie wyborów:O Wyniki będą jutro, nie ma co się cieszyć teraz. A potem będą gadki o fałszowaniu wyborów. Jak można się cieszyć z wygranej, która nie jest oficjalna i na jakiej podstawia nazywają go w tv prezydentem???

Gość gość
Duda musi wygrać!

Gość Ilya1881
Bo to się nie powinno bardzo zmienić. Głównie Polacy zza granicy mogą coś zdziałać.

Gość gość
Jasno powiedzieli ze jesli przewaga jest wyzsza nic 4 punkty procentowe to jest to 100% wygrana:) moze sie jeszcze wynik zmienic ale nie na tyle, zeby wygral inny

Gość gość
Za dużą przewage ma Duda. To pewnik ze wygrał bo +- 2 % moze się tylko zmienic. DUDA nowym prezydentem. Pogodz się z tym :-D

Gość gość
Duda zmieni wszystko na gorsze, nie zgadzam się!

Gość gość
ok, rozumiem ale to są wyniki sondażu. Czyli pytali ludzi, a ludzie mogli mówić co chcą bądź nic.

Gość gość
dziecinko, przy kazdych wyborach jest taka procedura i zawsze sie to sprawdza. spakuj plecak i idz spac.

a dlaczego by mieli nie mówić prawdy? oburzasz się tak naprawdę na całą demokrację:D dupokracja, system z milionem dziur jak ser szwajcarski no i nie jest możliwe, żeby się aż tak bardzo wyniki szacowane a wyniki faktyczne różniły

Gość gość
Nienawidzę Dudy! wstrętne pisiory!

Gość gość
sam się spakuj:D Głosuję już 3 razy w wyborach prezydenckich, ale nigdy nie czytałam po wyborach nic na necie ani nie oglądałam telewizji tylko dowiadywałam sie na drugi dzień. Nigdy też przyznaję, że aż tak nie śledziłam wyborów:D może dlatego, ze byłam zbyt młoda, polityką się nie interesowałam, a głosowalam na tego na którego mi się ot tak chciało:P a teraz trochę starsza, mądrzejsza jestem to i się zainteresowałam. Nie wiedziałam jak to jest, bo pierwszy raz się zaangażowałam w wybory tak naprawdę.

Gość gość
tu znowu autorka ja się nie oburzam, a przewagę mamy pond 6% a nie 3:D oj, chyba z matematyką dziewięćdziesiąt dwa miał pod górkę:D ale jeśli to twój rocznik to się nie dziwię:D

Gość gość
52 do 48 w zaktualizowanym sondażu.

Gość gość
a jutro rano będzie 51 do 49 dla Komora:O