Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 latka sika w majtki

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie Mam córkę sikającą w majtki.Moczy się kiedy nie dostanie tego co zechce. Wczoraj rozmawiałam z nią na ten temat powiedziała że nie wie o co chodzi. Zaczęłam jej pokazywać jej zasikane majtki i spodnie kazałam jej je dotykać i wąchać mówiła że to nie jej wina że to kot nasikał jej w majtki.W nocy się moczy więc śpi w pampersach kiedyś się zmoczyła przy powrocie do domu ze mną powiedziała że nie mogła wytrzymać i od 2 dni sika w majtki. Nie denerwuje się ponieważ jest wesoła. Wczoraj zobaczyłam córkę z kupą w majtkach zapytałam dlaczego zrobiła kupę w majtki powiedziała że nie mogła wytrzymać. Myślałam o karach ale to nie ma sensu bo to nie jej wina że jest chora poszłam z nią do lekarza i powiedział że jest ok. Teraz córka nie chodzi do toalety postanowiłam schować jej majtki i dać jej kiedy skończy się załatwiać w majtki nosi 1 pampersa cały czas

Gość gość
Nie zakładaj jej pampersa!

Gość gośćinna
Dlaczego nie przecież to dobry pomysł

Gość gość
a próbowałaś podpytać, może coś się w toalecie stało i teraz się boi. no litości jakiś powód musi mieć. trzeba zadać odpowiednie pytanie, a jakie to już sama powinnaś wiedzieć w końcu to twoja córka.

Gość gość
mam znajomego ktory mial podobny problem ale z kupa. jak syn zrobil kupe poraz setny to wsadzil go do wanny zdjal majty i wymazal go prawie calego ta kupa i zapytal czy jest fajnie.....tak oduczyl syna robic kupe w majtki :-)