Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Shatyna

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do ciebie, bo twoje wypowiedzi zaczelam czytac niedawno i troszke mnie zdziwily. Nie chodzi o to kto wygral, przegral, bo pytanie mam z innej beczki. Zauwazylam, ze bronisz Komorowskiego i PO, tlumaczysz nawet wpadki prezydenta. Szczerze to w szoku nawet bylam jak zostal poruszony temat wizyty Komorowskiego w Japonii i nie wierzyles ze za granica sie z prezydenta naszego smiano i poprosiles o jakies strony internetowe, ktore to potwierdza, a gdy linki otrzymales to stwierdziles, ze oni ulegli chyba propagandzie czy jakos tak. Moje pytaie: jak wytlumaczyc, ze prezydent polski, z wyksztalcenia humanista pisze oficjalnie "bul"? Podest wytlumaczyles mimo, ze dobrze wiesz, ze to nie na podescie prezydent stanal, wszystko tlumaczysz, wiec jak bylo z "bulem"?

Gość gość
Daj spokój. On tu chyba z 10 lat siedzi i sieje propagande POwska. Tak jakby miał za to płacone :classic_cool:

Gość gość
Shatyn teraz w kąciku popłakuje ;-) nie kopmy leżącego.

Gość gość
tak a Berlinie na stadionie Tuska powitali ludzie brawami i okrzykami radości :D Shatyn to debil, szkoda z nim rozmowy wszystko wytłumaczy po swojemu to jakaś PO/wska ku/rwa jest

Gość gość
Miejcie litość caly misterny plan poszedł w p**d.....u :-)

Gość jestem autorką tego
słyszałam o Shatynie, ale nigdy nie czytałam jego wypowiedzi i nie czepiam się go. Pytam go tak normalnie jak tłumaczy wpadkę z "bulem", bo wiem już, że japończycy strasnzie się zdenerwowali gdy Komorowki wszedł na podest. Ich zdenerwowanie wynikało z tego, że Komorowski z podestu mógł spaść i doznać trwałego uszczerbu na zdrowiu- wersja Shatyna. Dlatego też ciekawi mnie jego wersja z "bulem".

Gość gość
hahahahaha

Gość gość
Shatyn udaje że poszedł już spać, załamany :-D żeby się tylko nie powiesił z tej rozpaczy ;-)

Gość gość
On ma teraz "bul" d/up/y ale robi dobrą mine do złej gry i gratuluje Dudzie :-D

Gość gość
jak tak dalej pójdzie kasa za posty na kafe się skończy i dupa blada chlip chlip

Gość gość
Shatyn czeka na instrukcje. Nie wie jak ma opluwac przeciwników, jaką opcje wybrac. Strasznie rydzykiem, smolenskiem czy ABW o 6 rano w domu wyborcy PO :classic_cool:

Gość gość
up up robi autorka tematu:P mozna spaść z podestu jak widać, ale jak wytłumaczyć ten "bul"?

Gość gość
Shatyn do rana się ogarnie i jak to on wytłumaczy ze porażka komora nie była porażka .A zeby sobie podbudowac ego da jakąś wklejke z Frondy którą nawet malo który pisior czyta :-):-):-) Napisze coś o jakimś biskupie który walnął kolejne nudne kazanie.A ten palant się podnieci :-):-):-)

Gość gość
hehe.. platfusowe próchna z peerelu idą w odstawke