Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam nikogo kto by głosował na Komorowskiego. Nie wiem skąd te 48%

Polecane posty

Gość gość

Masakra :O

Gość gość
no niestety, jest sporo lemingów

Gość gość
Niestety jest ich sporo, na fejsie właśnie przeglądam histeryczne wpisy znajomych, którzy nie mogą pogodzić się z jego przegraną.

Gość gość
Może trzeba wystawic nosa poza swoją wioskę...

Gość gość
Ja znam. Mój ojciec... Czy powinnam go wyrzucić z domu?

Gość gość
Mieszkam w jednym z wiekszych miast :)

Gość gość
sporo jest osób w układzie. Ich bracia, siostry, szwagierki, kuzyni itp. Ja na fb mam 38 znajomych nikt z nich na Bronka nie głosował. Gdyby ktoś głosował to w moich znajomych i tak by się nie znalazł. A dodam, że mam tylko bliskich znajomych, z którymi mam kontakt i wśód nich jest dwóch gejów (oddali głos na Dudę) 3 lesbijki (dwie na Dudę, jedna nie głosowała), a reszta albo Duda albo nikt. Nie znam prmitywów głosujących na Bronia i może to i dobrze.

Gość gość
Ma amnezje ?

Gość gość
Mam tak samo. Jeszcze do niedawna mialem w rodzinie i znajomych zwolennikow PO ale od jakiegos czasu wszyscy zgodnie zmienili zdanie ze PO jedzie na obludzie i manipulacji w mediach i w tych wyborach juz nikogo popierajacego Komora nie znalem.

Gość gość
PiSowcy wybrali Biedronia na Prezydenta Słupska, teraz homoseksualiści pomogli wybrać Dudę na Prezydenta Polski :)

Gość gość
Niestety jest ich sporo, na fejsie właśnie przeglądam histeryczne wpisy znajomych, którzy nie mogą pogodzić się z jego przegraną. x też to zaobserwowałem wśród znajomych na fejsie, ale ja mam b.dużo takowych, znajomi z podstawowki, liceum, studiów, jednej pracy, drugiej pracy... tragedia jakaś ale co poniektórzy, jak ich znam, to serio sie tymi sprawami nie interesują, bazują na tym co przeczytają w wybiórczej, fakcie, na onecie czy zobaczą w tvn, a tam niestety zawsze było straszenie pisem, złym, niedobrym pisem, co chce katoland tu zrobić i państwo policyjne oczywiście. aha i jeszcze w pyte ludzi wierzy w te brednie o wojnie z zsrr o wrak tutki ze smoleńska. nie wiem, nie rozumiem tego. toż, 5 lat kaczka miałczał o ten wrak, a putin miał to gdzieś, a bulosław wtrącił sie w ukrainę i co? car palcem pogroził i embargo nałożył. ludzie tego nie dostrzegają? nie myślą logicznie? poza tym szkodnik z belwederu ile złych ustaw przepchnął? gmo, wiek emerytalny, podatki, ofe, probowal acta, chce euro. do tego dochodzą przeróżne afery zamiatane pod dywan, jak choćby taśmowa. ok, ktoś powie że prezydent to funkcja tylko reprezentatywna i nic nie może, to jeśli tak, to ja nie chce aby mnie reprezentował analfabeta i burak nie umiejący sie kulturalnie zachować. poza tym jego ciemne związki z pro civili i ruskimi agentami z wsi oraz szemrane pochodzenie (dziadek osip co wydał komorowskich na śmierć, a potem przywłaszczył majątek, herb i nazwisko). ludzie sie tym kompletnie nie interesują, owszem narzekają że w polsce żyje się chu‪jowo, ale nadal tą chu‪jowość chcą, byleby tylko nie wygrał pis, bo wtedy....no wlasnie co wtedy? jak zapytać dlaczego tak bardzo się boi pisu, konkrety, to taki zwykle odpowiada "yyyyyyyyy.... bo... bo... bo tak i już!!!"

Gość gość
zajenałem kartę wyborczą babci i w ten sposób oddaliśmy dwa ja i za babcie na Komorowskiego. niestety....