Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ×××××

Wieczór kawalerski a wieczór panieński

Polecane posty

Gość gość ×××××

Często słyszę takie zdanie, że facet na wieczór kawalerski idzie do klubów ze striptizem (doplacaja za dotykanie a nawet za sex) i to jest ok to jest normalne ale kobieta gdy idzie do takiego klubu ze striptizem to już nie wypada i powinna pójść najwyżej na imprezę potańczyć ale najlepiej jakby była w domu i tam urzadzila wieczór panieński bez radnego striptizera. A wy z jaką opinia się spotkacie i jak sami uważacie?

Gość gość
panienko, pozwalam Ci iść na wieczór panieński, możesz nawet lizać striptizerowi siusiaka

Gość gość ×××××
Nie idę na żaden wieczór panieński, nawet nie mam chłopaka i nie chodzę nawet na imprezy, poprostu bardzo dużo słyszę od rodziny, znajomych w pracy ze kobiecie na jej wieczorze nie wypada, żeby poszła do klubu ze striptizem, a u mężczyzn to jest normalne że pójdą do takiego klubu. Chciałam się dowiedzieć jaka jest innych opinia na ten temat

Gość gość
jak nie masz chłopaka to jesteś dziewicą:)

Gość gość ×××××
A co to ma do rzeczy?

Gość gość
Nie wiem, w jakim gronie się obracasz, ale u nas nie jest to normalne. Ja w ramach wieczoru panieńskiego robię podchody konno z paczką koleżanek, na koniec wieczoru wielkie ognisko, śpiewy i babskie wygłupy. Mój facet ze swoimi kolegami jedzie na offroad. Wieczory zaplanowaliśmy 2 tyg. przed ślubem, żeby ewentualne siniaki zdążyły zniknąć. ;)

Gość gość
a może studentko już nie chcesz być dziewicą:)

Gość gość ×××××
Nie jestem studentką. Mam 24l i normalnie pracuje w swoim zawodzie. Dziewictwo jak będę chciała to sama się pozbede, teraz nie mam takiej potrzeby :) Ja osobiście uważam ze striptiz na takich wieczorach nie ważne czy kawalerskich czy panieńskich jest nie odpowiednie.

Gość gość_google
Bo tak powinno być kobieta powinna oglądać nago i dotykać tylko jednego faceta swojego męża nie powinna więc chodzić na takie wieczory tylko zostac w domu z koleżankami, a my mężczyźni musimy się przygotować do tego ze z tyłka jedna będziemy już się bzykac, musimy się wybawic, dlatego facet wręcz powinien iść na taki wieczór ze striptizem z dotykanie a nawet z seksem. Tak powinno być

Gość gość
Bo my mamy prawo na to i powinniśmy się wybawic a wy kobiety powinniście siedzieć w domu i czekać na nas

Gość Tinkiwinkii
hmm myślę, że trochę przesadzasz ;) Kluby ze stripztizem ok, np. bardzo fajnie jest ponoć w http://sapphire-club.pl/ , ale seks? To już podchodzi pod burdel i raczej nie przystoi przyszłemu mężowi...Także we wszystkim trzeba znać umiar ;)