Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malienoa

Dworek Szlachecki Lublin OPINIE

Polecane posty

Gość malienoa

Ktoś z Was robił tutaj wesele? Jestem ciekawa jakie wrażenie zrobiło na was to miejsce, na jaką obsługę można tutaj liczyć, jak cenowo wszystko wygląda. Zależy mi na kameralnym weselu w eleganckim miejscu, a ten Dworek przypadł mi do gustu. Proszę o opinie.

Gość gość
Robiłam i byliśmy z mężem bardzo zadowoleni. Właścicielka, to przemiła osoba, która rozumie potrzeby przyszłych małżonków, stara się dostosować do wszelkich wymagań. Cenowo moim zdaniem super. 130 od osoby, więc wiesz:) Jak na tak elegancki klimat, to super. Mnie przekonało również jedzenie, które zostało przygotowane. Smaczne, domowe, a obsługa zadbała o każdy szczegół. Co najważniejsze jedzenie było ciepłe, goście mieli zapewnione komfortowe warunki.

Gość malienoa
O kurcze :) To niedrogo. Bo z tego co widzę to ceny w innych lokalach są od 155- 170 i droższe, więc pozytywne zaskoczenie. A jak z atmosferą, jak z salą taneczną? Jest miejsce na zespół, na komfortową zabawę?

Gość lutyckaako
No ja byłam zadowolona z wesela zorganizowane w tym miejscu. Wszystko dostosowali pod nasze gusta biorąc pod uwagę ułożenie stołów, dekorację. Jeśli chodzi o MENU , to szerokie. Goście bardzo chwalili jedzenie. Ja byłam tak zestresowana, że mało jadłam, ale też uważam że było znakomite. Również uważam, że cenowo Dworek Szlachecki wyraźnie wyprzedza inne lokale w Lublinie.

Gość gość
Atmosfera bardzo rodzinna. Lokal nie jest ogromny - tylko własnie idealny dla takich kameralnych wesel, więc uważam, że powinniście być zadowoleni. Jest miejsce na zespół, sala jest przestronna, wiec nie powinno być z niczym problemów.

Gość gość
A czy ktoś robił wesele na 40 osób w mniejszej sali?

Gość gość
Mnie również interesuje mniejsza sala. Czy ktoś organizował tam wesele kameralne? Jeśli tak jestem ciekawa jak wypadło. Podzielcie się opiniami