Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Icy Tower 24 lata

ANDRZEJ DUDA! TO SIE UDA! ANDRZEJ DUDA!

Polecane posty

Gość gość
Z czego się cieszysz?!, że posłałeś Bronka na niezłą prezydencką emeryturę i wstawiłeś nowego Dude który tak samo będzie czerpał profity i nic nie robił. Boszzzze ciemny naród się cieszy że może dokonać wyboru i to coś znaczy....hahahaha super jest ta demokracja.. Ludzie ogarnijcie się oni tylko stołkami się wymieniają, ten Duda, nawet nie wiem co naobiecywał,ale nic nie zrobi, nic nie zdziała, no może ustawy będzie blokował (także pożegnajcie się z invitro, legalizacją związków partnerskich, dobrowolną eutanazją i aborcją, a tym bardziej legalizacją maryśki ) na całe 5 lat. Witaj średniowieczu i Polsko Katolicka

Gość gość
dziś z Ciebie jeszcze większy debil niż z autora Jaka różnica kto będzie brał kase? czy Duda czy Bronek przez następną kadencje? A na emeryture i tak by poszedł, czy po jednej czy po dwóch kadencjach, tej emerytury zresztą jest i tak znacznie mniej niż pensji prezydenckiej No ale rozumiem Cie POwski piesku :) nie możesz przetrawić goryczy porażki... :D🖐️

Gość gość
gość dziś Nie jestem POwskim pieskiem. Nie głosuje ani na komora ani na dude, ani na pis ani na po bo to żaden dla mnie wybór, głosowałam na Kukiza w pierwszej turze, bo reprezentował coś innego niż do tej pory. Przykro mi ale dla mnie demokracja w tym kraju to śmiech na sali, bo od dawna mamy tylko właśnie jeden wybór pis albo po, co jak podkreślam nie jest dla mnie żadnym wyborem. A nasz kraj to zaścianek, to prawo archaiczne, które jest nieadekwatne do rozwoju, po prostu średniowiecze i w kółko tylko jeden temat, emerytury, zus i zarobki lekarzy, pielęgniarek, górników itp. A gdzie inne problemy w tym kraju? nie istnieją? Gdzie praca dla młodych ludzi? Gdzie pomoc w otwarciu firmy? No ale jak podstawy nie są zapewnione to nigdy nic nie ruszy dalej... :(

Gość gość
Jaka pomoc chłopie? Państwo ma sie o'd'j'e'b'a'ć i pozwolić działać obywatelowi. Po pierwsze NIE SZKODZIĆ Pomocy ci sie zachciewa? to w socjaliźmie chyba, który zresztą już mamy. Wszyscy antysystemowi kandydaci z Kukizem na czele, Korwin, Braun Kowalski są wolnorynkowcami bez interwencjonizmu państwa. Państwo ma sie odczepić i pozwolić działać, a nie że urzędy co chwile kłody podstawiają i wszystko utrudniają. Opiekuńcze państwo psia jego mać, socjale zasiłki, zapomogi, programy pomocowe. Każdy kandydat antysystemowy mówi temu NIE Chyba ze nie wiesz na co głosowałeś, głosując na Kukiza, ale wtedy oznaczałoby to że jesteś zwykłym nieświadomym lemingiem...

Gość gość
A gdzie inne problemy?Ano właśnie o to chodzi.Przez osiem lat nikt się tymi problemami nie zajmował.Zajmowali się invitro,związkami partnerskimi i ...wojną z myślącymi inaczej.Jak miał człowiek inne zdanie to po prostu był z PiS.

No bo tak działa PO, wolą wyszukiwać tematy zastępcze, którymi ogłupiają społeczeństwo niż zajmować sie ważnymi sprawami. Zauważcie sobie co sie dzieje w telewizji za czasu ich rządów, wałkują nic nie znaczące dla gospodarki tematy bo tak im wygodnie. Ostatnie miesiące Kopaczowa miała święty spokój, bo kampania była ważniejsza... :o a ona co do jasnej ciasnej, urlop miała? :D Albo afera z mamą Madzi, wałkowali pół roku we wszystkich programach informacyjnych, bo lepiej pieprzyć o pierdołach niż o ważnych sprawach a Donald i spółka mieli luz blues

komorowski przegrał bo ludzie boja sie biedy z powodu euro i zboczenców gender i podwyzek cen alkocholi

Gość gość
Ludzie mieli też dość jego ciągłych gaf i kompromitowania nas na arenie międzynarodowej. Szogun, bul i nadzieja itp

Gość gość
gość dziś Właśnie z pomocą w otwarciu firmy miałam na myśli pomoc w sensie prawnym (jasność przepisów, bez ciągłych kontroli , zakazów i ukrytych opłat i kar). Nie miałam na myśli pomocy finansowych, bo wiem że to jeszcze większe bagno i łańcuch z kagańcem na szyi wobec państwa, także ni obrażaj tu ludzi