Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet jest najkochańszym facetem na świecie :)

Polecane posty

Gość gość

mój facet jest najkochańszym facetem na świecie :)

Gość gość
liżesz mu ślimoka bez ogumienia?

Gość gość
ciekawość to pierwszy stopień do piekła a prawdą mogę cię zniszczyć

Gość gość
kłamiesz. To mój jest najkochańszy na świecie

Gość gość
nie kłamie gdybym kłamała to bym z nim nie była a jestem :)

Gość gość
taaakk? no co ty powiesz?? a ile ejsteście razem? pół roku? rok? to jesli tak to teraz rpzygotuj się powoli na serię rozczarowan heheh:-D na początku to kazdy jest taaaaaki kochany

Gość gość
ponad 5 i jestem szczęśliwa :) nie narzekam kłótliwy nie jest spokojny może nie jest do końca taki jak bym chciała ale to zmienimy ważne że nie pije piwa i nie pali to jest ważne nienawidzę papierosów bo wszystko śmierdzi od nich i nienawidzę jak facet przetraca pieniądze na maszyny na które ciężko pracował a mój tego nie robi :)

Gość gość
to mało ci potrzeba do szczescia hhehehhe:-D

Gość gość
takich jak twoj facet jest 90 procet, ale skoro tobie to wystarcza to ok:-D ja mam większe wymagania co do faceta

Gość gość
Jeszcze ci ten twoj facecik da popalić tak że się nie pozbierasz !

Gość gość
5 mcy to o nim jeszcze nic nie wiem poczekaj z tymi deklaracjami kolejne 5 i wtedy zobaczymy czy nadal będzie najkochańszy

Gość gość
jak da to wie co go czeka dzwi i won takich facetów jest mało jak on same chamy które chleją piwo i palą fajni i grają w maszyny ci właśnie przystojni :) przystojni są najgorsi :)

Gość gość
ponad 5 lat :d jestem miało być nawet nie napisałam do końca a wszyscy myślą że misięcy :d

Gość gość
oby tak dalej autorko. Dla mnie mój mąż jest najukochańszy. I tak już od 27miu lat

Gość gość
90 % haha śmieszne same chamy co palą fajki i chleją piwo :d takich jest 90% żal mi cię

Gość gość
Lepiej się upewnijcie czy te wasi kochani mężusie czasem na boku d**y jakiejś nie mają bo zdradzają was a nawet o tym nie wiecie !

Gość gość
Mój też jest najukochańszy pod słońcem. Jesteśmy razem 10 lat. Kocham go za to, że nosi mnie na rękach. Zawsze mnie wspiera, nawet kiedy nie rozumie moich decyzji, zawsze je szanuje i zawsze mnie w nich umacnia. Zawsze mnie broni. Buduje każdego dnia moje poczucie wartości, powtarza mi niemal codziennie, że mnie kocha, że jestem piękna, że jestem wspaniałą kobietą, żoną, przyjaciółką i matką. Kocha nad życie nasze dzieci, cudownie się nimi opiekuje. Jest odpowiedzialny, pracowity, konkretny, nie patyczkuje się jak baba w sprawach, które wymagają natychmiastowej reakcji. Umie walnąć ręką w stół kiedy sytuacja tego wymaga. A jednocześnie jest dla mnie czuły, opiekuńczy, daje mi ogromne poczucie bezpieczeństwa w życiu. Kocham go najmocniej na świecie, do tego jest dobry w łóżku :P Nie zamieniłabym go na nikogo innego na świecie pomimo wielu wad, które także posiada i których nienawidzę, ale jednak plusy przewyższają te niedoskonałości.

Gość gość
faceci to zawsze potrafia wsadzic penisa a wtedy gadaja klamstwa naucz sie dziecko 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość gość
niech mam do puki go nie złapie jest dobrze gorzej jak się dowie to będzie krucho zostanie sam :)

Gość gość
WIEM WIĘCEJ NIŻ CI SIĘ WYDAJE GŁUPIA SZMATO

Gość gość
narzie to twoja męska kurwa próbuje cię zdradzić piszę z fikcyjnego konta a ja go nie chce trzy lata a mną lata jak pies chce medal od ciebie