Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szampony tabletki na wypadanie wlosow. Co polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Straszniw wypadaja mi wlosy a mialam takie geste :(

Gość gość
Szampon- polecam: Alpecin. Szampon - nie polecam- Vichy, Ducray, Dermena, Dioxsine. Maseczki, odżywki- nie polecam- żadna mi nie pomogła. Tabletki- moja fryzjerka powiedziała, że pomagają, ale po długim czasie stosowania, trzeba cierpliwości, a o nią ciężko, kiedy codziennie masz zatkany odpływ i cały grzebień włosów. Znam ten ból. Co mnie pomogło: zwykły olej rycynowy :) Jest 100 razy lepszy niż drogie odżywki. Proponuję zbadać hormony, zwłaszcza testosteron. Mnie niestety wyszły cuda z hormonami i to było przyczyną wypadania. Pozdrawiam :)

Gość gość
Polecam Vichy dercos i tabletki vitapil z bityną i bambusem- razem działają super.

Gość gość
Moi znajomi polecają tabletki Biotebal, mnie nie pomogły, ale ponoć większości pomagają.

Gość gość
Po co tabletki. Lepsze są drożdże. Dla mnie najlepsze, nigdy nie miałam takiego efektu jak po drożdżach. Fakt, nie są smaczne ale bardzo skuteczne. Przy okazji schudłam bo drożdże regulują przemianę materii.

Gość gość
najlepsze serum na świecie

Gość gość
Jest taki produkt teraz jak Vivese Senso Duo myślę że jest warty przetestowania, bo dużego wyboru na rynku raczej niema.

Gość gość
Znam ten ból, mi wypadały okropnie. Teraz jest dużo lepiej. Szampon najlepiej bez silikonów, teraz testuję na sobie dermenę ale ogólnie nie polecam, efektu jakoś nie widzę, choć innym niby pomaga. Tabletki merz special tylko one mi pomagały, a miałam najrózniejsze te droższe i tańsze i nic. Maseczka na włosy biowax ale tylko ta firmy l'biotica. I piloxidil płyn do wcierania, po nim mam wysyp malutkich włosków. I badanie krwi morfologia i hormony

Gość gość
Dermena działa ale potrzeba ok 3 tygodni żeby widzieć efekt. Mi pomogła, bądź cierpliwa. Inna sprawa, że to jest tylko doraźna pomoc - po odstawieniu Dermeny po miesiącu problem wrócił.

Gość gość
Zaczynam kurację na wypadanie włosów którą dostałam o znajomej 3 Łyżki olejku rycynowego 1 żółtko 1 opakowanie drożdży sok z 1 cytryny Wszystko razem wymieszać i nałożyć na skórę głowy a resztę położyć na włosy, owinąć woreczkiem foliowym i ręcznikiem, trzymać dwie lub trzy godziny, spłukać. Powtarzać raz w tygodniu. Mam nadzieję że będą efekty.

Gość gość
Ostatnio się własnie ten Senso Duo pojawił. Stosuje od tygodnia dam znać za jakiś czas.

Gość gość
Też ostatnio kupiłem, całkiem fajny szampon.

Gość gość
Nie polecam: BioSilici Max. 4 miesiące zażywania i brak efektów.

już raz miałam problem z nadmiernie wypadającymi włosami i próbowałam kilku szamponów, nawet tabletek, ale dopiero szampon seboradin na prawdę mi pomógł

Gość gość
Teraz najgłośniej sie mówi o tym senso duo, chyba to przetestuję.

Gość gość
A to widzę że to jest i szampon i olejek. Co lepiej brać?

Gość gość
Polecam ampułki seboradin forte, szampon z tej samej serii. Do tego skrzypowita, herbata ze skrzypu, serum z radicala. Ampułki stosowałam dwa miesiące,skrzyp pije codziennie od roku. Włosy odrosly, a miałam zakola jak facet :-) Co jakiś czas powtarzam kurację ze skrzypowita, włosy są piękne,lśniące i nie wypadają w ogóle!

Gość gość
Myślę że jeśli chodzi o to Senso Duo to można na zmianę używać szamponu i olejku. Podobno wtedy efekty są lepsze.

Gość gość
Potwierdzam, ja mam taki zestaw i jestem bardzo zadowolony. O olejku dowiedziałem się własnie później bo wcześniej miałem tylko szampon.

Gość gość
ja tam nie wierze w jakieś domowe sposoby. Używam rożnych szamponów i odżywek.

Gość gość
zalezy od przyczyny.mi nie pomagały drogie szampony na wypadanie,ale pomogły tabletki revalid w ilosci 6 dziennie,3 razy po 2.Po miesiacu chyba nie wypadały prawie w ogóle,a bałam sie ze bede łysa.brałam 5 miesiecy,nie biore od miesiaca,na razie nie lecą

Gość gość
Przez jakiś miesiąc używam szamponu Radical dla wypadających włosów i widzę różnice, już mniej wypadają:)

Gość gość
Ja osobiście stosuje szampon Senso Duo ale jest jeszcze olejek.

Gość gość
Olejek jest całkiem fajny. Stosuje pół roku z przerwami. Polecam

Gość gość
Skrzypovita i BioSilica Max nie pomagają. Zastosowałam kilkumiesięczne kuracje i nic nie dały.

Gość gość
Czasem bywa tak że na różnych ludzi różne preparaty działają, a czasem nic ;/

Gość gość
No na mnie mało co działa ale warto jednak próbować.

Gość gość
Próbowałem już różnych rzeczy to i spróbuje teraz to Senso Duo.

Gość gość
To Senso Duo jest dla mnie jakieś dziwne. Mimo tego sprawdza się u mnie coraz lepiej.

Gość gość
A stosuje Pan/Pani szampon i olejek czy tylko jedno?