Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ile zmieniacie pieluszki swoim 2,3 mies dzieciom?

Polecane posty

Gość gość
Jak dziecko było malutkie mniej wiecej 1-3 mies to przebierałam po karmieniu , albo 2 razy przed i po , bo jak miało kupe to też nie zawsze chciało pierś i musiałam przebrac , dopiero nakarmić i w miedzy czasie zrobiło i znowu przebranie , wiec to różnie ok 10 pieluch dziennie , jak coś zjadłam i dziecko czesto kupki robiło to nawet 20 sztuk szło . Nie oszczedzałam na pieluchach dopiero ok 3,4 miesiąca było już lepiej i co 3 h przebierałam , przed jedzeniem .

Gość gość
dodam , żeby nie było , po każdej kupie od razu zmieniam pieluche , nie że czekam jeszcze 2 h aż bedzie pora przebrania ..

Gość gość
Dla mnie na pieluchach nie powinno sie oszczedzać, co jak co ale jak sie dzieci planowało to na pieluchy zawsze trzeba mieć a jak nie stać to tetra a pielucha na wyjścia .. ale przebrać trzeba

Gość gość
Do tych co zmienuaja po kazdym zmoczeniu: skad wiecie,ze pielucha juz zmoczona? Co chwila sprawdzacie pampersa? Przeciez male dziecko sika doslonie co chwile.

Gość gość
debilki o to chodzi w pampersie zeby nie zmieniac po kazdym zsikaniu, idiotki. Dziecko 2 mce spokojnie moze byc w pampersie 2-3 godz. Starsze dlużej.

Gość gość
Debilka to Ty jesteś z pustym łbem kretynko mój synek akurat nie lubi być w mokrym pampersie bo płacze na cały dom.

Gość gość
To po co wy w ogóle używacie tych pampersow, skoro zmieniacie je po każdym sikaniu? Paranoja jakas:) taniej i ekologiczniej byłoby używać tetrowych, ale mi się wasze podejście kojarzy z zastaw się a postaw się, a co tam, nniech Kowalska z 2 piętra widzi że co 2 dzień kupuje wielka pake pieluch. Stać mnie!;)

Gość gość
Debilka to Ty jesteś z pustym łbem kretynko mój synek akurat nie lubi być w mokrym pampersie bo płacze na cały dom. x Debilka pozostanie debilką. Jeśli piszesz, ze diecko nie lubi być w mokrym (!) pampoersie - to oznacza, że kupujesz podróby pampersów za 9,99 paczka i te "pampersy" rzeczywiście nie trzymają. Więc musisz po każdym sikaniu zmieniać. Więc zamknij mordę i przestać udawadniać, że jestes lepszą matką. Jak cię nie stać na oryginalne pampersy - to dawaj bezmózgowcu tetrę. Tak to teraz wyszłaś dopiero na idiotkę :D

Gość gość
"zamknij mordę", "ty debilko "... I wy macie dzieci? Współczuję im takich matek :o

Gość gość
Stać mnie na oryginalne Pampersy ba nawet kupuję tą wielką paczkę tak samo jak na mleko modyfikowane za 50 zł a co żal d/u/p/ę ściska??

Gość gość
Kupujesz ochłapy w sklepie. Twoje dziecko ma mokro - bo podróby używasz.

Gość gość
A w tetrze to swojego dzieciaka trzymaj pustaku :)

Gość gość
To, że twoja matka nazywała cię pustakiem - nie oznacza, że teraz musisz innych od pustaków wyzywać.

Gość gość
Napisz podanie do rzeźni o wymianę ryja. to do znawczyni dzieci i pampersów pzdr. środkowym palcem

Gość gość
Często ci tatuś mówił, że masz brzydki ryj? Teraz powielasz jego zdanie i tak samo swojemu dziecku mówisz. Powinnaś pójść na terapię.

Gość gość
Mieszkam w Norwegii jakoś jeszcze nie upadłam tak nisko żeby podróby kupować.

Gość gość
Środowego palca to twoj protoplasta użył żeby cię zrobić.

Gość gość
Nisko upadłaś już dawno ;)

Gość gość
Ciebie to chyba starzy w oborze robili bo zamiast rozumu masz siano.

Gość gość
Współczuję - twoi starzy pewnie tak zostali poczęci.

Gość gość
Przykro sie to czyta... "Mamusie"...

Gość gość
Mam 2,5 mies synka, jak lezy bez pieluchy sika co jakieś 10 minut i co mam co chwile peiluche zmieniać?? Przecież to jest mała ilość sików jednorazowo, noawet nie czuć że dziecko coś zrobiło. A zmniam jak jest zasikane, jak dziecko śpi 5 godzin to nie budze bo zmiana pampersa, wstanie nakarmie go i zmienie.

Gość gość
Ja poprostu nie lubię jak ktoś się pruje i pokazuje wyższość formy nad treścią. Każde dziecko jest inne moje akurat nie lubi mieć mokrego PAMPERSA to co ma płakać 3h bo tak trzeba zmienić pieluchę??

Gość gość
Jak mój synek zaczyna płakać to wystarczy że body odepnę to juz widzę że wskaźnik wilgoci jest niebieski i trzeba zmienić. Jak rano wstaje to najpierw karmie a później zmieniam pieluchę. Dziennie mi schodzi 10 pampersów.

Gość gość
tak naklepia dzieci jedne za drugim a potem je nie stac na pieluchy i biedne dzieci leza 6 godzin w sikach podpaski tez zmieniacie co 6 godzin bo wam kasy szkoda czy tylko na dzieci zalujecie

Gość lori8
Jak pielucha jest brudna..czasami co 15 min czasami co godzine czy 2 no chyba ze dziecko spi.