Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona25

Mój facet chce trójkąta

Polecane posty

Gość zakrecona25

Chce i to bardzo, ja wiem że tego nie chcę i mówiłam mu to a mimo że mówiłam to ma to gdzieś. Jakieś pare lat temu, nasz związek miał przerwę rozstaliśmy się, miało być na dobre, no ale po dłuższym czasie się zeszliśmy. W tym czasie byłam z pewnym facetem i spałam z nim, natomiast ON tez z kimś był ale z ta kobietą nie spał a teraz wmawia mi że po prostu musi się poczuć lepiej, bo myśl o tym że spałam z innym jest dla niego straszna. I właśnie lepiej chce się poczuć bzykając na moich oczach inną. Mam mętlik w głowie, tak mnie omamił że zaczęłam wierzyć że to pomoże mu zapomnieć o fakcie że spałam z innym(tylko gdzie tu sens?? nawet go nie zdradziłam bo byłam wtedy singielką). Kochani, dajcie jakieś rady, powiedzcie co o tym myślicie bo ja jestem załamana:/

Gość gość
moja rada: wymiana partnerów:) pozdrawiam

Gość gość
a ja powiem tak zgódź się i kup mu ekierkę :) :):):):):):)

Powiedz ze się zgadzasz i przeprowadź kolegę. A tak poważnie to powiedz mu ze zrywacie bo nie zniesiesz czegoś takiego psychicznie. Jak się zgodzi na rozstanie to lepiej dla Ciebie i niepotrzebnie się znowu zeszliście

Gość Nienawidzę facetów
P********o faceta masz i tyle

Gość gość
toż to siok co un och...ł

Pogadaj z nim szczerze, że nie wyobrażasz sobie się nim dzielić z jakąś inną kobietą i że nie jest to dla Ciebie normalne. Zaproponuj trójkąt męski, tylko tak nie na poważnie i spytaj jakby on się czuł. Powiedz mu, że nigdy się na to nie zgodzisz i niech sam podejmie decyzję.

Gość Kasialo
Co to za dziecinny argument, że jak nie byliście ze sobą to ty sypiałaś z kimś innym i on musi to teraz nadrobić. Miał czas na to w czasie waszej rozłąki. To co się działo, gdy nie byliście ze sobą powinno być zamkniętym tematem. https://www.sexuarium.pl

Gość gość
zgadzam sie z powyzszymi stwierdzeniami olej go, to najprostszy sposób, miałam podobnie i wiesz co? znienawidziłam go bo sie zgodziłam, widziałam jak na moich oczach posuwa inną, to jest odraza nie do opisania. Pomachaj mu na pożegnanie radzę ci.