Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do sejmu trzeba głosować na PiS,Kukiza albo Ruch Narodowy. TYLKO TE OPCJE.

Polecane posty

Gość gość

Tylko te partie chcą dobra Polski.

Gość gość
Tylko PO

Gość gość
Ja głosuje na Partie Korwina, jedynej gospodarczo liberalnej partii wolnościowej kontestującej ten niewolniczy system biurokratów.

Gość gość
Ja mam nadzieje że Korwin sie polaczy z Kukizem aj knie to wybije sie do tych 5% mowiac gdzie sie da że JOWy to zly pomysł. Bo Korwin ma racje że JOWy sa złe.... Trzeba próg wyborczy obniżyc do 1% a nie JOWy wprowadzac

Gość gość
Ruch Narodowy tez krytykuje JOWy.

Gość gość
każdy Polak jest zawsze "ekspertem" od wszystkiego i na wszystkim się zna

Gość gość
Ludzie tylko nie dziadek Korwin ktory gada bzdury. Ruch Narodowy jest 100x ciekawszą propozycja

Gość gość
JOWy to zabetonowanie sceny Politycznej Bedziemy miec tylko PiS i PO u wladzy na dlugie dlugie lata co pokazuje przyklad Kukiz moze 1 mandat zdobedzie na opolszczyznie... Moze wpasc we wlasne sidla. Lepsze jest obniżenie lub calkowite zniesienie progu wyborczego ktory z reszta łamie Konstytucje RP bo ta mowi jasno że wybory MAJĄ BYĆ PROPORCJONALNE, a wiec nawet ten 1% powinno dawać tych 2-3 posłow do sejmu

Gość gość
Kukiz niech najpierw jasno się określi czy jest socjalistą czy wolnościowcem. W mojej opinii jego antysystemowość kończy się na nic nie mówiących mglistych hasełkach.

Gość gość
Na PiS i Brauna glosujcie,przygłupy

Gość gość
Zgadzam sie , tylko te te 2 partie i Ruch Kukiza zdaja sie chciec realnej zmiany dobrej dla Polski. :)

Gość gość
Pamietajcie jesienia RUCH PAWLA KUKIZA wyrzucamy POPIS **********************kukiz.org******************************

Gość gość
do jesieni zapomnimy

Gość gość
Jak porównam sobie Ruch Narodowy z Kukizowcami i Korwinem to RN wypada najlepiej. Kukizowcy sa rozdmuchani medialnie, Korwinisci jada na dyrdymałach Korwina ktory juz jest stary i jak go zabraknie i tak jego wyborcy przejdą na RN własnie m.in. Po za tym Korwin juz obiecal rozwalenie Parlamentu UE i jakos cicho tam o nim.... Kukizowcy nie potafia sie okreslic czego chca, a JOWy to beznadziejny pomysł. Niby chca rozwalic POPiS a tak naprawde chca ich zabetonowac na scenie politycznej... :O Jesli juz glosowac na antysystemowcow to tylko Ruch Narodowy. Jeśli na systemową partię to PiS.

Gość gość
Mnie interesuje jedna kwestia, która partia jest bardziej liberalna gospodarczo, która z nich jest na tyle wolnościowa żeby na nią zagłosować.

Gość gość
No to własnie RN jest taka. A do tego chce zachowac kapitał Narodowy w Polsce, Korwin jest liberalny ale jego nei obchodzi nic co Polskie. Nie przeszkadza mu że Polska ziemia moze byc w rekach obcych... a to złe i nie patriotyczne...

Gość gość
dziś Przestań histeryzować, kapitał w obecnych czasach nie ma żadnej narodowości. Wystarczy go nie konfiskować żeby mógł się gromadzić i akumulować na sprzyjającym terenie. Tym terenem może być liberalnie gospodarcza Polska z jasnymi regułami ekonomicznymi.

Gość gość
Ja tam glosuje na PiS

Gość gość
głosuj na PiS i w*********j na wschód