Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siomonia

Dziwne sny erotyczne o pracy

Polecane posty

Gość Siomonia

Niestety wypadło mi pracować w jednym pokoju z dziewczyną, której nie trawię. Nadajemy na totalnie różnych falach. Nie to, że się kłócimy, czy gniewamy. Z nią nawet porozmawiać nie ma o czym, a co dopiero kłócić się o coś. Dobrze, że chociaż radio nam gra, bo byłaby cisza w pokoju. Od jakiegoś czasu mam sny z jej udziałem. Takie erotyczne sny. Jestem totalnie zaskoczona, bo po pierwsze, nie mam skłonności homo i nigdy takowych nie przejawiałam. Po drugie, ona mi się nie podoba. Zresztą ubiera się jak totalne bezguście. Po trzecie wreszcie, przecież jaj jej nawet nie lubię. Skąd zatem te sny? Odreagowanie stresu w pracy?

Gość gość
Tez tak mialam ale raz jeszcze na studiach. Mialysmy wtedy gimnastyke (taka z pianinem) i zajecia prowadzila dziewczyna niewiele starsza od nas i ona bardzo mi sie wtedy podobala i moze nawet ciutke sie zaurowczylam wtedy chociaz tez nie jestem lesbijka.

Gość gośćMiss
Jak bezguście i pasztet to pewnie psika się feromonami bo inaczej nie może nikogo zdobyć i one na ciebie podświadomie tak działają albo sama jesteś les tylko dopiero odkrywasz to w sobie.

Gość gość
Jakie sny? Sex?

Gość gość
No seks, jasne, ale taki dziwny, nietypowy.