Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto walczyć o chłopaka którego się Kocha?

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Zakochałam się w chłopaku z którym spotykałam się kilka razy. Było miło nawet bardzo. Uprawialiśmy sex. Ale pozatym świetnie nam się ze sobą rozmawiało, śmialiśmy się z różnych rzeczy. Mam dużo wspomnień z nim związanych... I wiem teraz że strasznie zalezy mi na nim ale chyba jemu nie i traktuje mnie jak koleżankę. Sama nie wiem co robić czy warto zawalczyc o niego i powiedzieć mu co czuje? :(

Gość gość
Jesteś młoda, kilka spotkań i już sex? I jeszcze piszesz że dla niego jesteś koleżanką? To chyba prowo?

Niestety nie ma sensu. Bardzo Ci współczuję, ale musisz szukać dalej, bo jego postawa i uczucia wobec Ciebie się nie zmienią.

Gość gość
Daruj sobie walke juz pozamiatane.

Gość gość
Koorwa k****a:D

Gość gość
Ale tu same cnotki niewydymki które nic kompletnie nie wiedzą o życiu... Żal mi Was... A postanowiłam że porozmawiam z nim. Lepiej żałować że się spróbowało niż żałować że nie podjelo się zadnego ryzyka. Jak na kimś komuś zalezy to trzeba działać

Gość gość
"Mam dużo wspomnień z nim związanych" :O ciekawe...

Gość gość
Zrobiłaś podstawowy błąd za szybko dałaś d**y i to bez związku. On nie ma żadnych zobowiązań wobec ciebie po prostu cie pukał jak każdą inną obcą sobie osobę.

Gość gość
Może to był błąd że poszłam z nim do łóżka ale my znaliśmy się dość długo i rozumieliśmy się bez słów... Tak mam wspomnienia bo nie spędzaliśmy ze sobą czasu tylko w łóżku.