Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę walczyć o względy mojego chłopaka z jego kolegami ze szkoły, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie proszę, naprawdę już nie wiem, co mam począć. Spotykamy się już od dłuższego czasu i on twierdzi, że mu się podobam i tak dalej, ale... Ale pisze do takiego jednego misiu i próbuję znaleźć pretekst, by zaprosić go do siebie do domu, np. zabrał mu kiedyś kurtkę. Zawsze stara się być z nim w grupie i zmienia wyraz twarzy, kiedy schodzi na rozmowę o tym koledze... Zaczyna ciężej oddychać i się czerwieni, chyba myśli, że tego nie zauważam... Bardzo rzadko rozmawiał z jakimiś innymi dziewczynami, ze mną też przez długi czas tylko pisał, zanim odważył się normalnie porozmawiać, choć chodziliśmy do tej samej szkoły. Jest mi bardzo ciężko, bo zależy mi na nim, a on mówi, że jemu na mnie też... :'(

Gość gość
co robić? x Nie zabierać się za sprawy do których jeszcze nie dojrzałaś.

Gość gość
Ale, ja Ci zazdroszczę. Sama chciałabym mieć chłopaka o gejowskich zapędach... No nie wiem może spróbuj się ubrać jak facet to go bardziej podniecisz.

Gość gość
ubierałam się już jak facet... skutkowało to jedynie tym, że na ulicy wszyscy myśleli mnie z chłopakiem -,- a on, jak mnie zobaczył, stwierdził, że wolałby, żebym miała na sobie beżowe rurki i fioletowy sweter... dokładnie tak tamten chłopak był ubrany kilka dni temu... w co miałabym się ubrać, żeby pomogło? i czy jest jakieś inne wyjście, niż przebranie się?