Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_lilia

Serial porody a rzeczywostość?

Polecane posty

Gość gość
niech w końcu ktoś zablokuje tę wariatkę od wizyt u ginekologa z mężem...już nie można jej czytać, wiecznie i w kółko o tym pieprzy...

Gość gość_zgloszeto
Dokladnie, powinna sie leczyc, wpieprza sie w kazdy temat z tymi wywodami. To jest jakas niespelna psychicznie chora osoba jezeli ona ma rzeczywiscie dzieci to chyba czas to gdzies zglosic zeby opieka sie nia zainteresowala bo to baba ma nierowno pod sufitem, nie zdziwilabym sie jakby tym dzieciom kazala sobie tylek podcierac, albo patrzec jak sie rypie z mezem " bo to zbliza rodzine". ( wczesniej pisala ze maz to nawet przy lewatywie obecny). Ta osoba jest zboczona psychopatka :/

Gość gość
Dziewczyny, to coś od badania "pochwy przy mężu u ginekologa" to nie jest kobieta tylko jakis stary obleśny zbok, pewnie sobie trzepie pod opowieści kobiet z porodów i wizyt u lekarza. To cos powinno siedziec w psychiatryku bo zrobi w końcu komuś krzywdę

Gość gość
Uppp

Gość gość
Psycholka zepsula temat:/

Gość gość
dajcie spokój, gimnazjalistka dorwała się do neta i zachwyca się słowem pochwa -minie jej jak dorośnie...

Gość gość
Hehehe. Ja męża na badania nie biorę ale do porodu każdego ( teraz trzeci) łatwiej o znieczulenie wtedy ( zzo za każdym razem).... I położne też mile( mąż przystojny rosły chłop, nie wiem czy postura czy wygląd tak na nie wpływały ale było bardzo sympatycznie).... Po prostu jak jest osobą trzecia to łatwiej się o wszystko doprosic..... A z tym zzo to zależy od szpitala. Generalnie e W-wie nie ma z tym problemu. W tym co ja rodze ( inflandzka) jest za free do tego też gaz.... Ale pewnie gdzieś na końcu świata w małym szpitalu jest inaczej