Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buziak na pierwszej randce. Tak czy nie

Polecane posty

Gość gość

Pytanie skierowane raczej do kobiet. Czy uważacie, że buziak w policzek (podkreślam, buziak a nie pocałunek) na pierwszej randce jest ok? Czy mimo wszystko to za wcześnie? Dajmy na to, że randka/spotkanie się udało, były tematy do rozmowy, pogadaliśmy, pośmialiśmy się itp. to co wtedy?

Gość gość
Ok byłby blowjob

Odpowiem chociaż jestem facetem. Nie ma na to reguły to zależy też jak na ogół witasz się z ludźmi. Dla kobiet którym to jest obce będzie niezręcznie na pierwszej randce.

Gość gość
Jak najbardziej ok.

Gość king god satan lord 666
Na dyskoteke sie idzie i roocha narowki i dyskotekowki w wc w doopy i bez prezerwatywy a moje gg to 5473221

Gość gość
Czyli to nie o buziak jej chodziło... No nic, dzięki.

Gość gość
Łoo piwosz, aleś zagadał. Boki k#rwa zrywać...

Gość monisia0
Wydaje mi się, że większość zgodzi się ze mną, że buziak na pierwszej randce nie jest niczym złym, ale pod warunkiem, że nie będzie on taki wymuszony czy nachalny, musisz wyczuć, czy ona nie odbierze tego źle. Ale to jest na tyle naturalny zwyczaj, że raczej z liścia nie dostaniesz;) Przecież nawet witając się często dajemy sobie buziaki w policzek, wiesz o co chodzi, nie? W tym przypadku akurat kobiety różnie reagują, mi to nie przeszkadza, jak facet, którego poznaję, da mi te trzy „buziaki” w policzek, czyli wiesz, lewo, prawo, lewo. Swego czasu byłam na kilku pierwszych randkach, jak miałam konto na mydwoje i tam szukałam partnera. I spotykałam się z kimś pierwszy raz, ale dla nie takie buziaki, jeżeli były, nie były nietaktem. Ale wiem, że część dziewczyn nie byłaby zachwycona takim krokiem. Moim zdaniem facet powinien wyczuć jak się powinien przywitać i pożegnać, my raczej staramy się dawać takie dyskretne sygnały, więc obserwujcie i czytajcie, a będzie dobrze ;)