Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Direjam

Czy ciąża jest możliwa ?

Polecane posty

Hej. Od kilku miesięcy staramy się o dzidziusia. Cykle mam w miarę regularne ( 28 dni) , czasami zdarza się że się okres spóźnia się 2-4 dni . Zawsze tydzień przed nim mam dość silne objawy t.j ból piersi , niesamowity ból brzucha,zawroty głowy i brak apetytu , wtedy mnie po wszystkim mdli. W tym miesiącu jednak ( dokładnie dzisiaj powinnam dostać miesiączkę) jest inaczej. Nie bolał mnie brzuch - jedynie delikatnie kuło mnie w jajnikach, piersi mnie nie bolą ale się zmieniły - brodawki są ciemniejsze , jedna pierś mnie bolała a raczej rwała ale przeszło teraz boli tylko wtedy gdy przycisnę a tak to nie. Apetyt jest wzmożony aczkolwiek od czasu do czasu mnie mdli. Po za tym niesamowicie przelewa mi się w brzuchu. Na brzuchu mam jakieś dziwne plamki ( białe) są wszędzie,jedna przy drugiej. niektóre są bardziej widoczne no i żyłki w dole brzucha. porobiły mi się pajączki ( praktycznie wszędzie , na brzuchu,piersiach,nogach,rękach) żyły żyły wszędzie żyły a u mnie to dziwne bo zawsze wkłucie się przy pobieraniu krwi sprawiały pielęgniarkom spore problemy, teraz są widoczne. Nic po za tym chyba nie zauważyłam....a no i czasami po odpaleniu papierosa robi mi sie nie dobrze ale nie do tego stopnia żebym przestała. Nie wmawiam sobie ciąży bo już nie raz robiłam sobie nadzieję i nic z tego nie wychodziło. Co o tym myślicie ? I czy nie jest jeszcze za wcześnie na zrobienie testu ?

Gość gość
Jesli dzis masz dostac okres to nie jest za wczesnie na test. Jesli wyjdzie negatywny a w ciagu dwoch kolejnych dni sie okres nie pojawi znow zatestuj.

Tak sobie pomyślałam żeby może jednak przeczekać tydzień żeby nie było rozczarowania...za 2 tygodnie mam umówiony termin u ginekologa. Z jednej strony chciałabym już wiedzieć ale z drugiej...nie chce sobie robić nadziei,

Gość gość
u mnie pierwszym objawem były żyły na piersiach, których nigdy wcześniej nie było widać:)

u mnie nawet w czasie okresu czasami te żyły na piersiach występowały...

Gość gość
U mnie podobnie jak u ciebie. Spozniona miesiaczka. I bark objawow na to, aby miala sie pomawic. Jak ty zaciazysz to daj znac, to moze i mi sie udalo. Rob test i pisz o wyniku. Moj poki co negatywny.

Planuję jutro zrobić test bo dzisiaj to już nie zdążę iść kupić. A test lepiej zrobić rano czy po południu ?