Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda to zły prezydent

Polecane posty

Gość gość

Ludzie upadli na głowę, nie zapewni dobrobytu w Polsce,my go nie obchodzimy, żyje tylko dla siebie, to taki typ, w domu zrzuci maskę, będzie udawał dobrego, ratujmy Polskę! Za chlebem za granicą pojedziecie, widzę to realnie, jak tu życ'?

Gość gość
Duda nie ma doświadczenia w rządzeniu, jest złym prezydentem, widzę to od razu , będzie jak Wałęsa, zrujnuje Polskę

jeszcze nic nie objął urzędu a już krytyka z każdej strony :O To prezydent wybrany przez większość, uszanujcie i krytykujcie gdy będzie źle rządził czy sie kompromitował, ale nei krytykujcie na zapas, za cos czego jeszcze nei zrobił.

Gość gość
Nie wierzę , bo wygląda mi na kłamcę, znam się na ludziach

Gość gość
fikumiku nie broń tego idioty,nie nadaje się na prezydenta, to zbyt odpowiedzialna rola, wcześniej trzeba miec' zasługi na miano,on ucieka przed pytaniami, tchórz

Gość gość
fiku ma rację, skończcie już to pier/dolenie, bo to żałosne nadajecie jak stare przekupy na rynku a duda nawet jeszcze palcem nie kiwnął

Gość gość
zaprzysiezenia jeszcze nie bylo wiec poki co - elekt

Gość gość
A ja się będę modlić, żeby odciął się od Jarka.

Gość gość
Fiku miku nie ma racji, nie wierzę mu i koniec a wy otwórzcie oczy! dla mnie jest ważne ,że coś nie zrobił, czuję ,że on jest zły

Gość gość
Oby nie.Kaczynski to wybitny polityk

Gość Jacek szafalowicz 666 997
Wszyscy prezydenci polaczkowi do glupki

Gość gość
To cwany lis, widzę to w jego oczach, wiele mówią o człowieku

Gość gość
Ty też siedzisz i nic nie robisz, ty zwyrolu... Daj mu czas, po owocach go poznasz. Nie twierdzę, że będzie super, bo i na jakiej podstawie mam go oceniać?

Gość gość
Zgadzam się, są żałośni w swojej naiwności

Gość gość
Sam jest jesteś zwyrolem, nie obchodzi mnie czy coś nie zrobił, wiem,że nie zmieni nic na lepsze, nie żyję złudzeniami

Gość gość
BZ WBK pochwalił się ponad miliardem złotych zysku w pierwszych trzech miesiącach tego roku. To dwukrotnie lepszy wynik niż prognozowali analitycy. W całym 2014 roku bank miał 1,9 mld zł zysku netto.

Gość gość
"dla mnie jest ważne ,że coś nie zrobił, czuję ,że on jest zły" x i co z tego, ze czujesz? to tylko twoje subiektywne odczucie i nic więcej

Gość gość
Znam takich ludzi i dobrze czuję, nie bądźcie naiwni,oby was nie zgubiła żal mi was Polacy

To człowiek pracowity i ambitny, pytanie na co się to przełoży, ale tego to juz nikt nie wie. Sprawia wrażenie poczciwego.

Gdy cała Polska emocjonowała się wyborami prezydenckimi, rząd Ewy Kopacz po cichu, acz konsekwentnie, powiększał zadłużenie naszego kraju. Zobowiązania finansowe Polski w ciągu trzech pierwszych miesięcy tego roku urosły aż o 26,5 mld zł! Jeśli takie tempo zostanie utrzymane, to na koniec grudnia możemy się spodziewać absolutnego rekordu pod względem rocznego przyrostu długu (przebicie bariery +100 mld zł/rok). Przypomnijmy, że w najgorszym jak do tej pory roku 2010 zadłużenie wzrosło o 78 mld

a wiecie ze starsi ludzie poscili o wodzie i chlebie zeby duda wygrał