Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki, dlaczego tacy jesteście...

Polecane posty

Gość gość

W internecie jak czytam, czy pisałam z różnymi typkami to pisali, że najlepsze są dziewczyny z natury spokojne. Najlepiej też żeby się nie malowały, na paliły papierosów, nie lubiły zbytnio imprez i nie flirtowały z kim popadnie. A to nie prawda! Dlaczego kłamiecie?! Ja chodzę do gimnazjum i mam taki charakter i koledzy czasami ze mnie kpią. Wszyscy lecą na laski które palą papierosy, flirtują z każdym, są chamskie. Czy w szkole średniej jesteście już inni? Czy chwytacie sie takich, bo nie chce sie wam walczyć? :( :( :(

Gość gość
Gimbusy to osobna kategoria pokemona, dorośli ludzie wolą ładne spokojne i skromne

Gość gość
to nie jest forum dla gimbazy

Gość king god satan lord 666
Stomil olsztyn wygra lige mistrow w 6666 roku w czerwcu o 6 66

Gość gość
Boje się, że ze spokojnym (ale nie sztywnym) usposobieniem NIGDY sobie nikogo nie znajde :(

Gość gość
Jestes jeszcze mlodziutka, masz czas... Co sie dzieje z tymi mlodziakami, to w gimnazjum juz latacie za soba?!?!

Gość gość
Już teraz martwią się o to co będzie później w kwestii uczuciowej zamiast cieszyć się życiem. Bądź sobą nie udawaj, nie naśladuj innych i ciesz się że jesteś. Pranie przykładu szczególnie głupoty i prostactwa od innych nie wyjdzie ci na dobre. Znajdź sobie hobby i cel w życiu a będziesz szczęśliwa i kogoś poznasz. Bądź po prostu wartościowa.