Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żlobek warszawa

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko nie dostało się do żłobka jestem załamana. We wrześniu chce wrócić do pracy.

Gość gość
Moje z poczatku 2013, zapisane od razu i dostalo sie dopiero o dtego wrzesnia (do tego III wyboru, na starej Woli - mieszkamy gdzie indziej, ale wiedzialam, ze tam są wieksze szanse).

Gość gość
Szlag by to trafil. Moje zapisane w pazdzierniku. Mialo 23miejsce wg tego systemu i sie dostalo, masakra.

Gość gość
Zostaje ci albo prywatny albo niania. Moj syn tez sie nie dostal za pierwszym razem. Czekalismy na panstwowy zlobek ponad rok...

Gość gość
Hurara dostal sie z drugiego naboru!!!!

Gość gość
najpewniej do niepublicznego żłobka jest próbowac od razu, do panstwowowego w niektórych miejscach dostać się to graniczy to z cudem...;/ ja od razu wiedziałam ze dziecko do Puchatka poślę, bo po pierwsze jest blisko na Pełczyńskiego poza tym wiem ze tam bedzie miało najlepszą opiekę bo chodziła tam starsza córka i byłam zadowolona

Gość gość
Nie wiem, czy jeszcze kogoś ten temat interesuje, ale można spróbować do żłobka Bambino przy ul. Tołstoja 1 Co prawda nie wiem, czy są wolne miejsca jeszcze, ale ja zapisałam córkę niedawno i były, więc można spróbować. Wg mnie jest to jeden z lepszych żłobków :)