Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinoweUstaaxD

Mój facet mnie nie akceptuje

Polecane posty

Gość MalinoweUstaaxD

Jestem już bezsilna... Facet z którym jestem nie potrafi zaakceptować mojej przeszłości, co prawda nie uważam ze jest ona nie wiadomo jak "bezwstydna". Mam 25 lat a mój facet jest moim 4. Boli go fakt ze na 2 spotkaniu poszłam z facetem do łóżka i spotykałąm się z Nim przez 2 lata. Ze jezdziłam na wycieczki i pieprzyłam się. Wyzywa mnie od pi*zd, suk ***a*nych. Mówi mi tyle przykrych słów, że sobie nie wyobrażacie. Męczy mnie moją przeszłością do której ja nie chce wracać, a on tym ciągle żyje! Pyta się o każdego znajomego, zakazuje mi spotykania się z najlepszą przyjaciółką bo ona znała mojego ex. Wiem, ze mnie kocha, ale jak mówi ze się mną brzydzi, ze dotykali mnie inni, a za chwile chce się ze mną kochać to ja po prostu nie mam ochoty. Nie potrafię udawać ze jest ok skoro poł godzine wczesniej mnie wyzywał. A jak mu odmówie.... to nie mam życia.... "im dawałas! a mi odmawiasz! Ciężko Tobie? Masz mi kur*wa dawać d**y, Rozumiesz! " i tak ciągle... ja nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, ze nie potrafie ułożyć sobie normalnego życia? :(

Gość gość
a na co liczyłaś???? że będzie cie nosił na rękach?.Niestety moralnośc jest tak samo ważna jak zdrowie,pieniądze.Jesli ma się taką jak ty nie należało się tym było chwalić.

Gość gość
Trudno żeby się cieszył.

Gość MalinoweUstaaD
Moralność? a jego brak moralności nie ma znaczenia? Mnie osądza, a sam przez dwa lata bzykał jakąś mężatkę. z którą ciągle mnie porównuje.

Gość dość ładna ale nie w typie
Szczerość nie popłaca. Mi się tak życie potoczyło, że miałam kilku partnerów seksualnych i to bez związku. Nie do końca dlatego że tak marzyłam o tego typu relacjach, a dlatego że potrzebowałam bliskości, seksu, a nikt do związku się nie trafił. Tak więc ze mnie to dopiero jest zdzira i szmacisko. ;) Nie będę o tym mówić potencjalnemu partnerowi (o ile kiedykolwiek ktoś taki się napatoczy) bo po co? Żeby usłyszeć wyzwiska i szykany za młodość popęd seksualny i totalny brak szczęścia w życiu uczuciowym? W czym ja jestem gorsza od szczęściary która w wieku 18 lat, ot tak gdzieś na domówce poznała miłość swojego życia? :o

Gość gość
Facet jest niezrównoważony emocjonalnie i nie, nie kocha Cię ani romantycznie, ani tym bardziej platonicznie. RIP dla tego związku.

Gość gość
on nie może znieść tego i cierpi ,kocha ale to taki ból przy jego osobowości że zmienia życie w piekło Tobie i jemu,to coś koło tego jak zabija się w afekcie widząc zdrade taki zestaw emocji ,on nie może być z babą z przeszłością wtedy będzie spokojny,albo mu przejdzie po latach

Gość gość
To z toba cos nie tak :( po co jestes z takim dupkiem ?

Gość gość
przeciez to jakis psychol :( ale ty pewnie takich kochasz :D badz pokorna i rob co on ci nakazuje :D

Gość gość
provo :( nie wierze ,ze takie glupie kobiety sa na swiecie :(

Gość gość
MalinoweUstaaD dziś to mu powiedz:):):):) Qrwa Qrwie łb nie urwie.Oboje jestescie z tej samej pólki z tą róznicą że jemu męzatka dawała to brał,ty dawałaś innym to brali.Suka nie da pies nie wezmie.

Gość gość
kopnij go w jaja i niech sie zwija :P

Gość gość
przygnial kocioł garnkowi

Gość gość
"im dawałas! a mi odmawiasz! Ciężko Tobie? Masz mi kur*wa dawać d**y, Rozumiesz! " ... o! to jest ten moment w ktorym zaproponwałabym rozstanie

Gość gość
Dlaczego pozwalasz się tak traktować????Ludzie!To jakaś patologia!Uciekaj!Po wyzej zacytowanym tekście facet by musiał zniknać z mojego życia!W życiu bym nie pozwoliła,żeby ktoś się do mnie tak odzywał! Szanuj się ,dziewczyno,nie dawaj się poniżać!

Gość gość
"im dawałas! a mi odmawiasz! Ciężko Tobie? Masz mi kur*wa dawać d**y, Rozumiesz! ... wywrzeszcz mu " im dawałeś fiuta!, a mi odmawiasz! Ciężko tobie? Masz mi śmieciu dawać! Rozumiesz!"

Gość gość
" im dawałeś fiuta!, a mi odmawiasz! Ciężko tobie? Masz mi śmieciu dawać sterczacego twarego fiuta i twarde jajca ! Rozumiesz!" .... nie jakieś rozklapciane coś z oklapnietymi jajkami do kolan

Gość gość
:D:D:D dobre

Gość gość
Ale jak go rzucisz to następny powie to samo. Zniszczyłaś sobie życie

Gość gość
Omg!

Gość gość
Byle kto dostawał a chłopakowi swojemu odmawiasz? Czego Ty oczekujesz ?? Może jeszcze innym wszystkie otwory dawałaś a z nim chcesz czekać do ślubu i to na seks zachowawczy w jednej pozycji po ciemku? No ludzie! Właśnie dlatego prostytutki są tak popularne bo one każdego traktują jednakowo i nikt nie czuje się frajerem! Wyjątkowy facet powinien dostać coś extra a ty byle komu to dałaś a temu wyjątkowemu wszystkiego odmawiasz i w tym przypadku bycie wyjątkowym oznacza frajerstwo.

Gość gość
"Wyjątkowy facet powinien dostać coś extra a ty byle komu to dałaś a temu wyjątkowemu wszystkiego odmawiasz i w tym przypadku bycie wyjątkowym oznacza frajerstwo." ... tak robią tylko idiotki

Gość gość
Dlatego ja się nigdy nie zwiążę z żadną kobietą! Same puszczalskie szmaty są dzisiaj. Nie ma gdzie szukać żony i matki dla dzieci :( Żeby to był jeden kolega stały do seksu to jeszcze można zrozumieć ale iluś tam od tak nawet nie znając imienia eh. Wszelkie choroby weneryczne są roznoszone przez kobiety stąd tyle teraz chorowitych dzieci na świecie.

Gość gość
przeciez jestes zwykla puszczalska d****** to co chcesz zeby cie oszukiwal i mowil ze jestes swieta?

Gość gość
Dajcie spokoj kazdy popełnia błędy :O moj jest moim 6 a lat mam 23, powiedziałam mu o tym, powiedziałam co i jak. Kurwa jak mozna ludzi osądzać po przeszłości ??

Gość gość
Z prostytutką bardzo fajnie jest uprawiać seks ale nie każdy chce się z nią wiązać