Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zrobić 16 urodzin przez siostrę.

Polecane posty

Gość gość

Nie moge zrobić urodzin w domu z nocowaniem, bo niby parę dni potem ma egzamin z anatomii na medycynie i nie chce tracić całego wieczoru i nocy na wściekanie się jak piszczymy i "drzemy jape" :/ Dziś była o to wielka awantura, a rodzice są po jej stronie i jak ona kiwnie palcem, to jest pod nią, jakby byla najważniejsza, bo "1wszy rok jest decydujący" itd, jezu i tak pewnie skonczy te studia :/

Gość gość
help

To zrób bez nocowania albo poproś siostrę,żeby poszła na kilka godz się pouczyć u koleżanek.

Gość gość
Nie musisz miec odrazu wielkiej imprezy szczegolnie ze to 16 stka. ZApros kolezanki na przekaski i tort, posiedzcie pare godzin, maksymalnie do godziny jakiejs okreslonej. Uprzedz o tym kolezanki. A siostra na pare godzin moze isc do bilioteki, zmiana miejsca dobrze jej zrobi. Albo zapros kolezanki na pizze, ale to chyba drozej wyjdzie. A moze zrobisz urodziny u babci albo jakiej cioci?

Gość gość
A ty znowu masz te urodziny???

Gość gość
Tyle, że ja chcę zrobić to do nocy, biblioteki będą już pozamykane i chce zaprosić 24 osoby :

Gość gość
tak bo nie rozwiązałam problemu

To zrób wcześniej, koleżanki do 22 posiedzą a potem do domu :D

Gość gość
Nie wszystko musi być też robione pod Ciebie ;). Egzaminy są bardzo ważne i wyobraź sobie, ze NAWET Twoja 16-stka nie jest na tyle mistycznym przeżyciem żeby wszystko rzucić i skakać jak zagrasz innym. To ona wybierała sobie daty testów?? Nie. A czy stanie się coś jeżeli urządzisz swoje wielce ważne 16 urodzinki pare dni później?? Mam wrażenie, że wolałabyś nawet żeby Twoja siostra oblała testy byleby mieć to nocowanie :o Nie każdy umie uczyć się w innych miejscach i to chyba nie jej siostra powinna ustępować :o Znalazły się primadonny :D