Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój partner wpadł na genialny pomysł.

Polecane posty

Gość gość

Mój partner, podał kobietę z która spał, do sądu o ustalenie ojcostwa. Chociaż ona uparcie twierdzi, że to nie jego dziecko, nie chce z nim być. On mimo wszystko złożył pozew do sądu.

Gość gość
Mimo tego, że ona twierdziła, że nie jest ojcem. Nie kontaktowała się z nim, powiedziała, że dziecko nie jest jego, ucięła kontakt. Mi nie pisnął o pozwie słówkiem.

Gość gość
po co on to zrobił...?

Gość gość
Co za kretyn Nigdy się z czymś takim nie spotkałam Alimenty będzie płacił 20+

Gość gość
No dziwne skoro ona nie chciała, jest z Tobą, jeszcze cie okłamał, jakiś chory.Jakby ona to zrobila okay, ale on???

Gość gość
No właśnie..załamałam się..Ma do mnie żal, że go nie wpieram. Sam złożył pozew i chce ode mnie wsparcia..

Gość gość
Twoj facet to idiota. Bolesna prawda.

Gość gość
Zdradził Cię z nią?

Gość gość
no pewnie, przecież chce płacić alimenty, debilko

jest idiotą bo che wiedziec czy to jego dziecko? zara chwila. zdaje sie, że facet. który robi dziecko i sie zmywa to d**ek. ale taki, który zrobił dziecko i nie chce sie dac spławić to idiota?

Gość gość
Nie zdradzil. Dziecko ma 3 miesiace.

jeżeli kooorfa to jego dziecko to ma prawo o tym wiedzieć a nawet jeżeli ma tylko takie przypuszczenia to jest to jedna z wazniejszych spraw w jego zyciu. idioci to was zdaje sie robili. alimenty? w takiej sytuacji to raczej należy mu sie opieka nad dzieckiem skoro matka dziecka nie poczuwa sie do zapewnienia mu rkompletnej rodziny

Gość gość
Ona mowila mu nie raz, ze nie jest ojcem. A on mimo wszystko poszedł do sądu.

Gość gość nr 1234
Skoro nie zdradził, to wspieraj go. Nie sztuką jest zrobić dziecko, a wziąć za nie odpowiedzialność. To nie wina dziecka, że stało się jak się stało. Matka dziecka niech mówi co chce, ale Twój facet chce mieć pewność i czyste sumienie. Honorowy facet z zasadami, mało takich w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Ha ha ha ha... Bardzo dobrze, że chce wiedzieć. A ty autorko jak Ci to nie pasuje, to go zostaw.

juz wam sie pojepało od tych alimentów kooorfy wygląda na to, że wam sie nalezą nawet jak ich nie chcecie.

no i dobrze że poszedł do sądu bo korfom sie nie wierzy na słowo

Gość gość
Kzieciu to nie im się należą alimenty, ale dzieciom. Z całą resztą się z Tobą zgodzę. Jeśli to dziecko nie jest jego matka uparcie tak twierdzi, to nie powinna robić problemów.

Gość gość
Kobieto facet cie okłamywał, poszedł do sądu przypadkiem się o tym dowiedziłaś!! Daj sobie z nim spokój to idiota jakiś. Wszystkie z którymi spał do sądu będzie podawał? Na własne życzenie będzie alimrnciarzem, zapytał cie o zdanie czy ty chcesz w tym żyć? Nie bo okłamywał, to zwykły doopek i patologia. Normalne to nie jest. Kzięciu zastanów się co ty piszesz? Gdyby z nią to uzgodnił, a za plecami takie cuda odstawiać. To nie dojrzałość, a egoizm i głupota.

Gość gość
Hahaha honorowy z zasadami! Hahaha okłamywał swoją kobietę i poszedł siłą sądzić się o dziecko z inna. Kretyn i egoista. Jakby miał honor to gdy zapłodnił tamtą z nią by siedział, a nie szukał innej od razu, a później ją oszukiwał. Daj sobie z nim spokój, nie wsparcie a brak kontaktu z twojej str mu się należy. Dziecko nie facet.

i tak skończyłoby suie tym, ze po jakims czasie złożyła by wniosek o ustalenie ojcostwa i alimenty od tego pana. zapewne taki był plan. i zaewne rozwój sytuacji w duzym stopniu zalezy od tego kto pierwszy rto zrobi. teraz powstaje pytanie czy aby obraz wrednego samca olewającego swoje dzieci będący juz sttystyczka nie wynika przynajmniej częściowo z manipulacji kobiet, które chcą coś na tym ugrać.

leci potem do sądu z płaczem łolaboga pani zrobił dziecko zostawił a na odchodnym jeszcze dał w morde oto obdukcja. no i w zasadzie podbicie bumachy o alimentach rto formalnbość. w przypadku kiedy udowodni, że co do ojcostwa został okłamany obawiam się, ze przynajmniej teoretycznie ma szanse na uniknięcie płacenia alimentów

Gość gość
Gdyby chciała sama by złożyła Zrobił to on. Zostawił kobietę w ciąży związał się z inną i okłamywał ją. Po czym poszedł do sądu. Możliwe, że ma zaburzenia. Nie byłabym z takim kłamcą o nie. Co to za walka o dziecko? Dziwny facet, chyba chial mieć dziecko nie ważne z kim. Wsparcie, absolutnie kop w tyyyylek mu się należy. Powinien był z toba o tym porozmawiac. Samolubi i egoista tylko jemu ma być dobrze. Zostaw go całe życie bedzie klamać

Gość gość
Skoro mówiła mu że nie jest ojcem, to po co ten sąd? Dziwne, że nie skonsulotwał tego z tobą. Niedojrzaly i nieodpowiedzialny. Zaden sąd nie da mu dziecka. Jedyne co zyska to alimenty i mam nadzieję, że po tych kłamstwach zostawisz go. Może ktpś go namówił na ten sąd, skoro nie byli razem. Nie pomuślał o tobie, skrajny d**ek!!

Gość gość
znowu ta idiotka co wczoraj tu pisała, że jest z facetem 6 miesięcy się doweidziała, że on zrobil dziecko nieletniej? weź wypieprzaj szmato. Takiego sobie wzielas r00chacza co r00cha wszystko co ma dziure i na drzewo nie ucieka, to sie teraz męcz, nikt ci z takim być nie każe

Gość gość
ona nie jest małoletnia. ma 28 lat nie wiem o czym piszesz. dziecko ma 3 miesiące. i pierwszy raz pisze o tym. to prawda oklamywal mnie, nie wspomnial nic o pozwie..

Gość gość
jesteś tym samym trolem co wczoraj tylko zmieniłaś wersję wydarzeń co? teraz nie małoletnia tylko 28 latka? :D weź się zajmij czyms trolu a nie piszesz bzdury na forum. A tak w ogóle skoro kochaś zapłodnił tą 28 latkę to NIECH Z NIĄ SIEDZI A NIE SZUKA NOWEJ DOOPY. gdyby był to facet z klasą i honorem to by był z kobietą której zrobił dziecko.

Gość gość
Nie jestem żadnym trolem.! Nie pisałam żadnego postu o małolacie. Nie wiem o.czym piszesz. Nie o dziecko w tym wszystkim.chodzi a o to ze klamal caly czas i jeszcze zlozyl pozew.

Gość gość
Ale o czym kłamał? Mógł nie wiedzieć, że tamta chodzi w ciąży. Może to jedna z tych kobiet co chcą mieć dziecko, ale faceta juz nie. poza tym co to za ustalanie z Tobą jak to sugerują powyżej? Żona nie jesteś.

Gość gość
Co za debile tu siedza. Zostaw tego klamcę. I nigdy nie wracaj. Był z tobą czy jest dalej wszystko powinien załatwiać. Kopnij go w d**e pajac jakiś.