Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były facet mnie zarazil

Polecane posty

Gość gość

Napisze w skrócie o co chodzi. Tylko raz był z nim seks i niestety zaraził mnie. Kilka dni po stosunku zaczęłam odczuwać objawy: swędzenie, pieczenie. Poszłam do lekarza i okazało się że zaraził mnie jakaś bakterią. Ginekolog powiedział, że to się przenosi drogą płciową.Najgorsze jest to, że ja na drugi dzień po tym jak doszło do stosunku zerwałam z nim , bo stwierdziłam, że nie pasujemy do siebie. On zawsze wyśmiewał się z kolegów, którzy ryzykowali i uprawiali seks bez prezerwatywy a sam co zrobił? Dokładnie to samo! Upił mnie i wykorzystał. Ciąża mi nie grozi, bo biorę pigułki ale najgorsze jest , że mnie zaraził jakimś syfem. Wydałam już masę kasy na leki i dalej się męczę z tą infekcją.Nic nie pomaga! Zastanawiam się czy mu napisać, że mnie zaraził i czy jakoś się nie zemścić za to co mi zrobił. O odpowiedź proszę tylko i wyłącznie ludzi, którzy rozumieją mój problem i rozumieją w jakiej sytuacji się znalazłam. Najbardziej boli to jego zakłamanie. Szydził z innych a sam zrobił to samo. Naraził mnie na utratę zdrowia no i tez sporo pieniędzy, bo leki niestety dużo kosztują a poprawy i tak nie widać. Co zrobić w tej sytuacji?

Gość gość
Kto wypina tego wina.

Gość gość
Gdyby nie alkohol to do niczego by nie doszło. Zreszta nie o to pytam tylko o to jak postąpic w tej sytuacji.Czy mu powiedzieć czy narobic koło pióra? Nigdy nie miałam żadnych problemów ginekologicznych a przez niego to obecnie ledwo funkcjonuję

Gość gość
Dlaczego bralas pigulki skoro nie uprawialas sexu?Wykorzystal cie jak sie upulas bo akurat nie mial gumki,nie planował tego.Ale skoro byl zarazony to musial od kogoś to zalapac.

Gość gość
kobieto, "upił cię"? na siłę wlewał ci ten alkohol do gardła? sama wpakowałaś mu się w rozporek, więc nie narzekaj. przerżnął cię, tak jak sobie tego życzyłaś i jeszcze jakieś pretensje? nie trzeba było godzić się na seks bez gumki, od ciebie też zależy jak to będzie, więc nie zwalaj na niego, tylko nie wystawiaj mu na przyszłość du/p/ska, a będzie ok. :P

Gość gość
Ja bym napisała kilka słów do niego.

Gość gość
gość dziś Ty to chyba całe życie na kafe? :)

Gość gość
Nic do niego nie pisz bo się tylko jeszcze bardziej ośmieszysz.

Gość gość
Podejrzewam, że tez czegoś mi dosypał do drinka, bo znam i wiem ile moge wypić alkoholu. Jak sie ocknełam to on był we mnie ale to ja to przerwałam!Także nawet nie miał wytrysku. Po tym z nim zerwałam, bo zachował sie jak ostatni zbok, ale nie sądziłam , że mnie czyms zarazi.

Gość gość
Powiedz mu o tym. Bo On bedzie dalej zarazal inne dziewczyny. I rozpowiedz w miescie ze twoj byly ma syfa jakiegos. Bedzie mu wstyd.

Gość gość
Musisz mu powiedzieć, bo on będzie zarażał kolejne kobiety. Jest nosicielem a sam nie ma objawów więc sam na to nie wpadnie że jest zarażony.

Gość gość
No w sumie, skoro to był tylko raz. Po co chodzić do łóżka z byłym? Czy ty jesteś aż taką desperatką? Komedia

Gość gość
a co boli, to co napisałem? :P ci/pa swędziła, to mu się podłożyłaś. wszystko. i stuknij się w glacę idiotko bo to jest forum i tu pisze dużo osób :P

Gość gość
To on zachował sie jak cham i zbok. Podejrzewam, że cos mi dosypał, bo wiem ile moge wypić alkoholu. Kiedy sie ocknęłam to był we mnie ale natychmiast to przerwałam.Nie miał nawet wytrysku. Zerwałam z nim po tej sytuacji, ale nie sądziłam, że tak to sie skończy, że mnie czymś zarazi

Gość gość
Tumanie - nie chodze do lozka z bylym! Bylym to on sie stal dopiero jak mnie wykorzystał. Wtedy z nim zerwalam

Gość gość
Tumanie! koleś zaraził cie syfem, wiec zapewne cie zdradzał! tumanie, ogarnij się!

Gość gość
Co za przygłup! G****o mnie obchodzi czy mnie zdradzał czy nie bo z nim nie wspolzylam! to byla bardziej przyjaźń niz zwiazek choc on uwazal inaczej. To , ze mnie wtedy wykorzystał to tez mozna by bylo podpiac jako g***t! Bo swiadomie NIGDY bym z nim nie poszla do lozka. Jak nie znasz tematu to sie nie udzielaj głąbie! Koncze te dyskusje bo widze ze tu prawie sama banda gimbusów i frustratow.

Gość gość
Nie dosc ze cie zdradzil to jeszcze cie zarazil syfem. Powiedz mu o tym i rozpowiedz znajomym ze twoj byly ma syfa

Gość gość
ale jesteś puszczalska jak wiekszosc na tym forum sz.m.a.t !!!

Gość gość
Frustratką jesteś Ty. Koleś sypiał z kim popadnie, i ty byłaś chętna a teraz się tłumaczysz. Zaraził cie i tyle, następnym razem nie bądź tak łatwa. Wylecz to co masz, bo innych zarazisz. I opanuj emocje.

Gość gość
ja nam dziewuchę ktora upiła faceta aby go wykorzystać bo nie hcił z nia seksu uprawiac ... dorzuciła mu chyba jeszcze viagry (ale nie jestem pewana) ... zerwał z idiotką,wredna suką całkowicie zajomość ... na miejscu jego kupelek obiła bym jej ryja za to

Gość gość
Jesteś dziwna, puściłaś się z nim i się bronisz. Mimo wszystko powiedziałabym mu kilka słów jak i jego znajomym, że mnie zdradzał i zaraził. Wyrób mu opinię, gorzej jak i on wyrobi tobie opinie łatwej. Mimo wszytko powiedziałabym mu do słuchu.

Gość gość
Nie tłumacz się alkoholem. Ja byłam wiele razy pijana a faceta do siebie nie dopuściłam, a nawet jak sama chciałam to GUMKA MUSIALA BYC. Nigdy bym się nie zgodziła na seks bez gumki. Nawet jakbym była pod wpływem. Więc nie tłumacz się głupio, masz to na co zasłużyłaś, puściłaś się z jakimś ro\/\/ochaczem, który cię zaraził syfem i dobrze ci tak. Poza tym wypada dobrze kogoś poznać zanim się rozłoży nogi i jak się wie, że miał dużo panienek to wymagać badań na syfa.

Gość gość
No chyba że coś ci dosypał i cię zg\/\wałcił, ale TRZEBA BYLO PISAC OD RAZU. no to idź na policję

Gość gość
poza tym co to za towarzystwo, koleś się śmieje z kolegów, że r00chają bez gumki, to co to muszą być za dzivvkarze że nie mają jednej stałej partnerki/żony tylko co chwila nowa dzivva. Niezłe towarzystwo, a on pewnie taki sam.