Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobałam się takiemu jednemu ....

Polecane posty

Gość gość

Od czego zacząć. Fajny jest :) lubię go ... wygladem, wiekiem i pochodzenim jestesmy calkowicie inni, mowi w innym języku ale doskonale mnie rozumie, kilka razy go okłamałam ale on jest cwany i się zorientował,wiem o nim bardzo duzo,podobam się jemu i to co robię równiez, moje kobiece sztuczki go zaciekawiły, zresztą uwaza ze jestem bardzo ładna, kobieca i czasem tak urocza i miejscami bardzo dziwna :) ale trochę tchorzliwa ... nie umiem z nim porozmawiac jak człowiek z człowkiem, czaję się na niego jak kot na kota przy zabawy ... jestem bardzoodwana w innych dziedzinach ale a propo niego zaczynam zacowywac sie jak wariatka... co zobić?

Gość gość
Być sobą ;)

Gość gość
daj mu wreszcie... jak człowiek człowiekowi

Gość gość
czaję się na niego jak kot na kota przy zabawy ... jestem bardzoodwana w innych dziedzinach ale a propo niego zaczynam zacowywac sie jak wariatka... co zobić x Ile masz latek dziecko?

Gość gość
wygladam bardzo dojrzale kobieco ale zachowanie mam jak u nastolatki ... co zt ym zrobic?nne kobiety podchodza do facetow zagadują zapraszaja na spacery a ja odwalam jakies cyrki ... co sie ze mna dzieje? ... zgłupiałam, zwariowałam?