Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zyczenia na Dzien Matki

Polecane posty

Gość gość

Jak skladacie zyczenia na Dzien Matki? Podajecie reke i mowicie zdrowia, szczescia itp? czy tylko buziaki w policzek i kwiaty?

Gość gość
Jak mozna nic nie powiedzieć tylko dac kwiaty? Przecież to twoja matka należy złożyć życzenia !

Gość gość
w kraju, w ktorym mieszkam mowia tylko wszystkiego Najlepszego caluja w policzek i daja kwiaty

Gość gość
Np z okazji dnia matki dużo szczęścia zdrowia pieniedzy pociechy z dzieci wnukow samych słonecznych dni uśmiechu na twarzy i spełnienia marzeń. To tylko przykład każdy mówi co mu serce dyktuje

Gość gość
Po prostu wszystkiego najlepszego i tyle reszta życzeń brzmi nienaturalnie i sztucznie, przeciez to mama a nie koleżanka której składasz życzenia

Gość gość
Czyli dla kolezanki wylewne życzenia a dla matki takie suche? Jaki kontakt z matką takie życzenia

Gość gość
Powiedz to co chcialabys uslyszec od własnego dziecka. I wszystko jasne

Ja prezent mamusi dałam i złożyłam życzenia w sobotę z racji tego że mieszkamy w dwóch różnych miastach w odległości około 100 km . Dzisiaj jednak zadzwoniłam. Ja nie podaję ręki , ja podaję prezent i buzi buzi :)

Gość gość
Ja przede wszystkim dziekuje za wszelka pomoc, rade i ze mogę na nia zawsze liczyć. Sama tez jestem mama i mysle, ze to jest ważniejsze od życzeń.

Gość gość
No wlasnie, Direjam tez mi sie wydaje, ze na Dzien Matki tak jakos naturlaniej w ten sposob, a nie podawac reke.