Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy faceci którzy mają dużo kolezanek

Polecane posty

Gość gość

to babiarze? Znam takiego jednego, fajny facet, po 30, dziewczyny nie ma, za to całe tabuny kumpelek... Gejem nie jest, to pewne.

Gość gość
a czy wszystkie dziewczyny ktore maja duzo kumpli to d****i?

Gość gość
kumpelki poniewaz zadna nie jest na tyle odwazna by go zaliczyc i z nim być :}

Gość gość
Z życia wzięte: chłopak 24 lata ma dużo koleżanek, jest porządnym chłopakiem, prawiczek. I niby babiarz bo ma dużo koleżanek? Mimo, że nigdy się nie całował?

Gość gość
Mówił mi właśnie, że kobiety widzą w nim ciągle tylko kolegę, a jemu brakuje tej jedynej, ale nie wiem, na ile mam mu wierzyć. Ok, jest odrobinę zakompleksiony i natrętny, ale w gruncie rzeczy fajny facet z niego i dziwię się, że samotny.

Gość gość
no tak :) bo jak 24 letni prawiczek to w głowie pewnie tylko jedno :D zrzut pamięci: "&*#@ zaliczyć zaliczyć zaliczyć zaliczyć zaliczyć zaliczyć zaliczyć@#*&" trochę dużo tego jak na raz:classic_cool:

Gość gość
gość dziś ... a jemu brakuje tej jedynej...w gruncie rzeczy fajny facet z niego i dziwię się, że samotny. ... x fajni faceci są bardzo często samotni na dodatek słyszą opinie kobiet, które wyzywają mężczyzn gdy czekają z seksem na wyjątkową kobietę

Gość gość
gość dziś Już się zaczyna wyzywanie prawiczków. Same eliminujecie ze świata porządnych mężczyzn a potem będzie płacz!

Gość gość
Znałam takiego,pełno koleżanek,w większości to jego byłe na jeden raz,dla mnie odpada.