Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość już nie moge

Baba domaga sie numeru przesyłki

Polecane posty

Gość gość już nie moge

Nie dość , ze bombarduje mnie meilami targuje się i chce kupować bez aukcji (na co już machnęłam ręką i się zgodziłam) to teraz chce nr przesyłki. Mam w związku z tym pytanie, bo dzisiaj wysłałam zwykłą ekonomiczną i nie wiem ,który to nr. mam jej podać. W nawiasie zera ,potem duża cyfra ,kilka małych , znów duża i małe. Innych nie widzę. Pomóżcie, bo baba gotowa dzwonić !

Gość gość
Zwykla ekonomiczna, ma numer... :-/ Haotycznie napisane...

Gość gość
Bo jestem zdenerwowana. Nic nie mogę od wczoraj zrobić, bo mi głowę zawraca. Jest tylko jeden nr wydrukowany na przekazie pod kodem kreskowym (22) następnie spacja , duża cyfra , spacja7 małych znów spacja i duża następnie znów 8 małych , a na końcu też po spacji jeszcze jedna. Jak to podać, bo jak ja sledziłam swoje paczki miały jeden długi ciąg cyfr, z tym, że to były priorytetowe , bądź polecone.

Gość gość
Wysyłanie zwykłej przesyłki jest nieodpowiedzialne. Jeśli nie wysłałaś tego poleconym to nie masz żadnego potwierdzania na to, że ją wysłałaś.

Gość gość
Co to znaczy ci glowe zawraca? Łaski nie robisz podajac jej nr przesylki. Kaska dobra ale juz troche dobrej woli dla kupujacego to juz jest zawracanie glowy.

Gość gość
zwykla ekonomiczna przesylka to ja nie rozumiem o co ci chodzi, zwykle list ekonomiczny czy zwykla "paczka" ekonomiczna . To roznica. jesli paczka to ma numer jesli list to nie. Jezeli wyslalas list to jestes niepowazna. Przeciez takie czesto giną.