Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktos z was labradora w bloku?

Polecane posty

Gość gość
podobno bardziej rodzinne..... tak, lubią się przytulać, opiekować dziećmi i robić kanapki. zamierzasz ją wysterylizować czy rozmnażać?

Gość gość
Wysterylizować :) z rodowodem FCI

Gość gość
nie rozumiem skąd ta uszczypliwość, zazdrość zżera czy co?

Gość gość
Dokładnie tak samo uwaźam suczki bardziej trzymają się domu.

Gość gość
z jakiej hodowli, zrzeszonej w jakim związku?

Gość gość
No przecież napisałam, że rodowód FCI, a to oznacza że hodowla będzie zrzeszona w Związku Kynologicznym

Gość gość
Dalej przekonuje do boksera.Labrador to po prostu pies jak pies.Bokser to coś więcej niż pies.One są przekonane ze nie są psami.Nawet inne psy traktują z wyższościa :-)To takie małe ludziki.Bokser zeby jakieś swinstwo zjadł ? Zeby wytaplal się w błocie ?

Gość gość
Hodowli jeszcze nie wybralam, przeglądam póki co ogłoszenia i strony internetowe, czytam fora i już mam kilka typów

Gość gość
Boksery mi się nie podobają niestety....ogólnie nie jestem raczej koneserką psów o takim wyglądzie (bokser, buldog, boston terrier)

Gość gość
zazdrość? taaak, bardzo lubię codziennie w pracy męczyć się z przygłupimi właścicielami, którzy wierzą w przeróżne stereotypy, a książki o psach w ręku nie mieli. suczki są rodzinne, psy uciekają z domu, gazeta jest dobrą metodą wychowawczą, jak narobi w domu to nos w kupę i tak dalej. a potem piesek w cudowny sposób znika, a po roku pojawia się kolejny szczeniaczek, lepszej, modniejszej rasy. dwa lata temu co drugi w poczekali był z malamutem albo huskym. teraz nie ma ani jednego. pewnie w ramach solidarności z rasa wszyscy przenieśli się na biegun.

Gość gość
i z góry uznajesz, że ja też należę do takich osób? twoim zdaniem płeć nie odgrywa żadnej roli, może podobnie jak rasa psa?

Gość gość
ja lubię boksery w miarę :) mój piesio ma przyjaciela bokserka, to jego najlepszy kumpel , nigdy nie miał z nim spiny , ale to pewnie dlatego, że znają się od malucha, ale znam też suczkę, jest agresywna. ja ogólnie bardziej polecam psy niż suczki, ale co kto lubi :)

Gość gość
zmień lepiej pracę jeśli tak ci wjeżdża na psychę i powoduje, że z marszu stajesz się opryskliwa i niemiła dla osoby, która szuka porady

Gość gość
całkowicie zgadzam się z osobą z 20:19!! ludzie to takie bezmózgi, teraz jest moda na buldożki francuskie, mopsiki, labradory, za 3 lata znowu charty czy inne i mopsiki wtedy wypad ... co my możemy poradzić na tych snobów? skoro lepiej się czują, pewniej siebie mając przy sobie rasowego psa ( choćby z pseudohodowli ) to nie możemy nic zrobić :) pozdrawiam tych rozsądnych, którzy nie kierują się modą przy wyborze psa

Gość gość
dokładnie, głupie stereotypy... 95% społeczeństwa nie zna mowy ciała psa i myśli tylko oceniając wygląd psa , np. taki amstaff to pies morderca , a "jorczek" to "słitaśny piesio" do noszenia pod pachą w galerii handlowej,owczarek będzie szczęśliwy pilnując cały dzień mieszkania, a labrador dając się ciągnac bachorom za uszy :O :O

Gość gość
kupuj laba, to swietne psy :) tylko pamietaj zeby zapewnic mu ruch (koniecznie bieganie bez smyczy) i duzo milosci

Gość gość
a jak z psim zapachem? mocno czuć je psem?

Gość gość
tak se, zalezy wszystko od pielegnacji i tego czym jest zywiony

Gość gość
Bokser król psów :-)

Gość gość
gość dziś xxx ty chyba rozum postradałeś /łaś ! te psy to nie psy ! to coś na 4 łapach co psem nigdy w życiu nie można nazwać bo to poniża prawdziwe PSY ! nie kupuj tych chorych na umyśle kundli ! żadnego retrievera ! bo będziesz płakać !!

Gość gość
Pies będzie cuchnąć jeżeli będzie pozostawiony mokry albo wilgotny, jego leże będzie brudne i zaniedbane tak jak jego zabawki. Jak nie chcesz sierści w domu todlaczego nie wybierzesz np standartowgo pudla (są 3 rodzaje; mini, średnie i duże czyli standartowe o różnych kolorach) ? To inteligentene psy. Albo Bouvier który jest przystosowanych do życia w rodzinie. , ma jego stabilny temperament i jest sympatyczny w usposobieniu, jest dobry z dziećmi, cicho w domu, ale zawsze czujny: może chronić dom i rodzina. Jego szorstka, sucha sierść jest łatwa w pielęgnacji i, mimo dużych rozmiarów, wymaga jedynie średniej ilości ćwiczeń i nie jest niezdarnym psem. Do tego bardzo towarzyski, i ​​jest szczęśliwy, aby żyć na wsi, mieście, rezydencji lub mieszkaniu.

Gość gość
nie przeszkadza mi sierść w domu

Gość gość
Mam przyjemność mieszkać w klatce,gdzie są 4 labradory,2 biszkoptowe,czekoladowy i czarny.Wszystkie z FCI,żaden nie śmierdzi i nie hałasują, nie są otyłe.Cieszą się ogólną sympatią, ludzie nie lubią hałaśliwych psów rasy beagle w blokach,kundle i yorki też lubią sobie poszczekać.Jak kupować psa,to z porzadnej hodowli,przebadanego z każdej strony i takiego jak chcesz.Psy integrują sąsiadów, chodzimy razem z psami.

Gość Martynaxx
Naszej rodzinie od lat marzył się pies,jednak nie było to możliwe z racji tego,ze mieliśmy mieszkanie w bloku. Wiesz,to wszystko zależy od właściciela - jeśli się dogadacie to pies w bloku nie jest złą opcją,ale są tacy właściciele,którzy absolutnie nie tolerują zwierząt. Kwestia właściciela i dogadania się:) Zapoznaj się z artykułem -> http://nowezerniki24.pl/wspanialy-labrador-biszkoptowy/

Gość Martynaxx
Naszej rodzinie od lat marzył się pies,jednak nie było to możliwe z racji tego,ze mieliśmy mieszkanie w bloku. Wiesz,to wszystko zależy od właściciela - jeśli się dogadacie to pies w bloku nie jest złą opcją,ale są tacy właściciele,którzy absolutnie nie tolerują zwierząt. Kwestia właściciela i dogadania się:) Zapoznaj się z artykułem -> http://nowezerniki24.pl/wspanialy-labrador-biszkoptowy/