Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet kocha swoją eks

Polecane posty

Gość gość

Jestem jego drugą dziewczyną. Z pierwszą był 2 lata, była jego prawdziwą miłością. Rzuciła go. Niedawno przez przypadek się dowiedziałam że on nadal kocha swoją eks. Dobrze jest między nami ale poczułam ukłucie w sercu. DLaczego on ją jeszcze kocha przecież to nielogiczne?

Gość gość
Nielogiczne to jest to, ze wiedzac o tym nadal z nim jestes glupia desperatko.

Gość gość
Nie jestem głupia tylko w nim zakochana. To mój pierwszy facet. Dopiero się dowiedziałam jestem w szoku.

Gość gość
A z tamta ile byl???

Gość gość
Sorry ile ty z nim jestes?

Gość gość
Opisz bardziej wasz zwiazek.

"stara miłość nie rdzewieje". Ogólnie samo uczucie miłości jest nielogiczne, a to, że nadal coś czuje do swojej eks już bardziej. Nie martw się, to raczej nie wpłynie na Wasz związek skoro już w nim jesteście.

Gość gość
Jetsesmy ze soba rok i 8 msc. Zaczelismy sie przyjaznic pozniej doszla milosc. Dogadujemy sie, fajnie razem spedzamy czas. seks tez jest udany

Gość gość
Ja bym w życiu nie była z facetem, który coś czuje do byłej.

Gość gość
No to czym sie przejmujesz, a jak sie dowiedzialas???

ja do tej pory cos tam czuje do swojej eks z liceum. niestety zostawilem ja w taki sposob, ze jak tylko chce tylko do niej zadzwonic to sam nie wiem czy najpierw ja przepraszac czy prosic o wybaczenie... :)

Gość gość
Prezjmuje bo byl pierwsza moja miloscia. Uslyszalam jego rozmowe z przyjacielem.

Gość gość
no cóż, jak Ci pasuje bycie tą drugą to z nim wegetuj dalej, ja bym od razu odeszła jakbym takie cos usłyszala

Gość gość
Powiem Ci tak. Z moim pierwszym chlopakiem tez bylam dwa lata. Teraz mam narzeczonego, dziecko, mieszkanie, swoja rodzine! Oczywiscie mam do niego sentyment, kiedy przechodzil obok albo cos to tez czulam, ze on go ma. Ale ani ja ani on bysmy do siebie nie wrocili. Ja kocham swoja rodzine, a on ma dziewczyne, ktora tez kocha i widze, ze jest z nia szczesliwy! Nie przejmuj sie. Moj narzeczony mial dwie kobitki i teraz kocha mnie i naszego synka!

Gość gość
Koleżanko wyżej, sentyment a miłość to dwie różne rzeczy. Ja tez mam sentyment do eks ale ich nie kocham :D A ten facet KOCHA byłą. Koniec, kropka.

Gość gość
No ale skad wiesz odrazu, ze kocha. Nie dolujcie. Faceci czesto sa niezdecydowani. Moze pogadaj z nim, bo to moze byc meczace...

Gość gość
jak to skąd? przeciez autorka napisała, ze tak powiedzial przyjacielowi, a faceci akurat co mówią to maja na mysli, po cholerę mydlisz oczy dziewczynie, ze to nic takiego? opanuj sie

Gość gość
czuje sie oszukana. powinien z nia byc albo sie nie wiazac ze mna skoro ja kocha. jak mogl mi to zrobic?

Gość gość
ile on ma lat ?

Gość gość
czuje sie oszukana. powinien z nia byc albo sie nie wiazac ze mna skoro ja kocha. x ona go nie chce więc musiał sobie chłopak znaleźć plaster na rany czyli Ciebie, ciesz się że sie o tym dowiedziałaś i uciekaj

Gość gość
on 25 ja 21