Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzaczkowatyPan

Anemia i picie leczniczych wód

Polecane posty

Gość KrzaczkowatyPan

Mieliście jakąś styczność chorując na anemię z wodami leczniczymi np z woda-lecznicza.pl? Pomagają jakoś? Z tego co tam piszą to dobrze wpływa na kilka chorób. Jakie są wasze opinie?

Gość MłodyTata
Ja kiedyś piłem coś podobnego ale nie pamiętam nazwy i dość to nawet działało. Oczywiście to taka lekka profilaktyka. Patrz na minerały jakie zawiera woda.

Gość Madzia1990
Na tej stronie co podał KrzaczkowatyPan są dość fajnie opisane działania tego jodu na organizm. Trochę drogo to wychodzi ale z tego co widzę to jak zamawiam od razu 2-3 kartony to jest zniżka 35%. Wtedy wychodzi koło 1,9 za butelkę.

Gość Zulinika
nie wiem ale lecznicze wody mnie nie przekonują....generalnie to ja biorę żelazo chela ferr forte i mam dietę i powoli wychodzę z anemii:)

Gość gość
nigdy nie wolno brac zelaza, juz to mowil Jerzy Zieba. trzeba szukac przyczyny, dlaczego nie ma zelaza we krwi. byc moze zoladek nie jest zakwaszony, jesli tak jest, branie zelaza moze spowodowac problemy zdrowotne.

Gość Distka
no tak ale na eksperymenty nie ma czasem czasu. ja brałam chela ferr forte - żelazo, wit i kwas foliowy..... wyporowadziłam swój organizm na prostą ale zdecydowanie zmieniłam dietę na bardziej bogatą w zelazo!