Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odmowa przyjścia na wesele

Polecane posty

Gość gość

Co robić? Do jutra jest umowny termin potwierdzenia przyjścia. Zapomniałam o tym na śmierć ale mam problem. Od 2 dni próbowałam się skontaktować z panem młodym aby powiedzieć, że nie dam rady przyjść. Abonetnt niedostępny. Okazało się że ma nowy numer. Dzwonię i poczta głosowa. I co teraz. Nie mogę całymi dniami wisieć na telefonie w nadzei że odbierze. To jest rodzina z mojej strony. Do panny młodej nie mam kontaktu i co teraz. Zirytowałam sie i naisałam mu sms. Tylko czy to dobry numer, czy odczyta..czy doszedł...nie chce potem kwasu. Co robić? Dzwonić jeszcze jutro? A jak zadzwonie podawać powód. To raczej dobry lubiany kuzyn ale kontakt się gdzieś rozmył..choc jak sie widzimy to jest bardzo serdecznie.

Gość gość
Tak, jeśli się nie da dodzwonić bo zmienił numer, to sms na pewno dojdzie :D

Gość gość
Skoro to kuzyn to spróbuj do cioci , wujka żeby dali namiary na niego

Gość gość
Czytaj uważnie. Dzwoniłam pod numer, który miałam. Abonet niedostęny. Okazało sie że zmienił numer. Chyba logiczne że zdobyłam nowy numer skoro dalej próbowałam dzwonić ale na nowym numere z kolei pojawia się poczta głosowa - może pracuje ale nie dzownie cały dzień bo też pracuje wiec wysłałam sms. Ale nie doszedł mi raport wiec nie wiem czy doszło czy nie itp

Gość gość
Nie mam do nich numeru, w sumie nigdy nie był mi potrzebny.

Gość gość
Trochę to niepoważne ze strony pana młodego, że zmienił numer akurat w tym czasie...

Gość gość
Wysłałaś sms, czyli powiadomiłaś, więc jesteś w porządku. To, że zmieniają numery to nie Twoja wina. Ja bym wysłała wiadomość, na numer podany w zaproszeniu, skoro nie można się dodzwonić. Jeżeli zmienili numer powinni wysłać krótkie wiadomości do gości i powiadomić.

Gość gość
W sumie to wszystko byłoby do obejścia gdybym wcześniej próbowała się skontaktować a tak na ostatnie chwile sobie przypomniałam a tak odwlekałam.

Gość gość
no to zadzwoń do ciotki wujka, kogoś z rodziców państwa młodych i powiedz to co tu zostało napisane. ze nr jest jakis nieaktywny ze ciągle wyłączony lub zajęty i poczta głosowa. powiedz ze nie przyjdziesz i poproś aby przekazali i powiedz, że powiedzialabys osobiście ale nie masz możliwości skontaktowania sie.

Gość gość
rodzina z twojej strony, to twoja matka czy ojciec nie są zaproszeni? nie mają do nich numeru? nie masz numeru do nikogo kto jest też zaproszony na to wesele?

Gość gość
Nie mam numeru do ciotki. Mogłabym zdobyć ale to potrwa dłużej niż do jutra.

Gość gość
Gdybym miała to bym nie pisała...