Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poród jest upokarzający dla kobiety

Polecane posty

Gość gość

siedzieć z rokraczonym kroczem pół nago przy lekarzach a w ogóle to ja nie rozumiem kobiet który chcą żeby facet był przy nich i oglądał poród, potem facet sie napatrzy na te obrzydliwe widoki, wylewającie sie łożysko :o przecież to zabija życie seksualne, nie dziwie sie że faceci mają potem uraz, facet może poczekać na korytarzu nic sie nie stanie jak nie będzie przyglądał sie na wychodzące dziecko z dróg rodnych i obejrzy je troche pózniej

Gość gość
No troche... :-/

Gość gość
Facet tam jest zeby pomagac, a nie patrzec na krocze. Opieka lekarska nie jest upokarzajaca....wyobraz sobie co by bylo jakbys miala raka jelita i musialabys miec wyciete.

Gość wifigdańsk
no i co w związku z tym? masz jakiś problem? po co założyłaś ten temat?

Gość gość
po to żebyś sie pytała

Gość gość
oglądałam poród na filmie od strony krocza i jest to dla mnie temat nie do przejścia....jak to dziecko rozrywa wadżajne..i wychodzi dosłownie obce ciało......fuuuj normalnie horror, od tego czasu boje się mieć dzieci bo poród mnie przeraża (lepiej nie wiedzieć, nie czytać i nie dowiadywać się) ja mam normalnie jakiś uraz. Kłaniam się nisko wszystkim kobietom które są matkami i rodziły naturalnie.....

Gość gość
up