Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałyście prezent na dzień matki od męża ?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
twój maż jest twoim dzieckiem :D ?

Gość gość
Moja córcia ma 11 miesięcy maz kupil prezent i z corcia na rekach mi go wreczyli

Gość gość
nie poniewaz jestem jego zona a nie matka co za glupie pytanie

Gość wiii
u mnie podobnie jak wyżej, Córka ma rok, Mąż kupił prezent i z Małą na rękach składali mi życzenia i dali prezent bardzo miłe to było :D

Gość gość
oczywiście, że nie

Gość gość
mi dzieci zrobiły laurki, a mąż kupił prezent, żeby mi wręczyły- strzelbę na śrut :P

Gość gość
Nie nie dostałam, nasz syn ma rok, ale miło byłoby gdyby pomyślał tak jak w wypowiedziach wyżej

Gość gość
Ja jestem w ciazy i maz kupil czekoladki mowiac ze to od coreczki:)

Gość gość
Nie. Córka ma 11 msc. Na pewno byłoby mi miło gdybym jakiś mini bukiecik dostała. Córka jest na tyle duża, że w rączkę by wzięła. No ale mąż nie pomyślał....

Gość gość
Dostałam kwiaty, bukiet był niby przez polroczną córkę trzymany :-) . Miłe z jego strony .

Gość gość
23:50 Mężczyzni nie zawsze myślą o takich rzeczach. Swojemu opowiadalam kiedyś taką historię odnośnie męża i dziecka koleżanki i pewnie zapamiętał. Może też tak zrób?

Gość gość
mój nie dał bo jest sknerą, syn ma 1,5 roku,. w zeszłym roku też nie dał, zrobiło mi się bardzo przykro, więc zrobiłam mu na złość i poszłam kupiłam sobie kwiaty za 50 zł żeby dziad zrozumiał o co w tym chodzi. jest nie wychowany, zawsze robi problem z kwiatami. a że znowu dziś dał plamę, mam focha i jutro znowu kupię sobie bukiet. będę tak robić aż się nauczy.

Gość gość
Ja też dostałam , nie bukiecik , tylko czerwone róże w doniczce , nie lubie bukiecików na kilka dni , które potem sie wyrzuca . Moj mąż mówi, że to zbędny wydatek ,kwiaty za 50 zł, które zaraz sie wyrzuca a ja lubie kwiaty to kupuje mi w doniczce , moge patrzeć na nie przez cały rok , do tego czekoladki od synka , mąż kupił .

Gość gość
Ja jeszcze nigdy nic nie dostałam od swojego faceta (nie męża), ale myslę, że fajnie czasem dostać jakis prezent

Gość głupoty gadacie
weźcie się ogarnijcie ! to jest Dzień Matki więc każdy może wręczyć prezent MATCE ! nawet jakby moja babcia dała prezent córce swojej (czyli mojej mamie) to całkowicie zrozumiałe Dzień Matki to nie jest dzień, w którym dziecko wręcza prezent swojej matce, to po prostu święto wszystkich matek i kto komu daje prezenty nie jest ważne !! ja np. złożyłam życzenia wszystkim znajomym z dziećmi :) i co? stało się coś? każdy podziękował i było miło !

Gość gość
ale jestescie pustaki, serio az tak potrzebujecie tych prezentów? mąż to nie dziecko - chyba że go nianczycie jak dziecko :o

Gość gość
Czego jeszcze nie wymyślicie żeby sobie życie skomplikować :) Ale problemy macie:)

Gość gość
głupoty gadacie dziś a na Walentynki składasz życzenia wszystkim znanym parom? z okazji dnia babci wszystkim napotkanym babciom? z okazji dnia dziecka wszystkim dzieciom?

Gość gość
do gościa 6:10 , a ty od męża nie dostajesz prezentów , nic ci nie kupuje , dla mnie to miłe jak dostaje kwiatki albo inny prezent. Widocznie jesteś zimna , nie miej pózniej pretensji do męża , że bedzie miał cie w d***e ,

Gość gość
Akurat dzień dziecka uważam za swięto wszystkich dzieci :) Ale dzień matki to dzień tylko tej naszej własnej :) Moim zdaniem przynajmniej. Ja mam już trochę starsze dzieci. Mąż zmobilizował je do zrobienia laurki i zakupu słodkiego drobiazgu. Uważam, że kupowanie drogich prezentów na dzień matki jest bez sensu. To ma być prezent od dzieci- one mają się postarać i zaangażować a jak są małe to ktoś musi nimi tylko pokierować. Moja koleżanka dostaje niby od dziecka zestaw drogich kremów czy firmowych perfum. Gdzie tu jest dzień matki i zaangażowanie dziecka? Tata wyciąga kasę, idzie na zakupy a dzieciak tylko przekazuje nie ucząc się niczego. Wolę zerwany przez dziecko mlecz i małą laurkę niż kupiony przez męża wypasiony prezent.

Gość gość
NIkt tu nie pisał odrogich prezentach tylko o kwiatkach czy ewentualnie słodyczach .

Gość gość
mój mąż to nie moja matka !

Gość gość
Ale ja tak ogólnie do tematu pisałam. Że mąż powinien dziecko zmobilizować a nie sam kupować jakieś prezenty.

Gość gość
ja dostałam namalowane kwiaty od synka, namęczyli się z tatą synek ma 3 latka a od taty piękną pościel w kwiaty aż nie wiedziałam że takie piękne można kupić, koniec z pasami czy nudną kratą polecam jak szukacie prezentu pościel 3d jak tu: http://www.elway.biz/33-posciel-3d na żywo wygląda jeszcze piękniej, jak szukasz czegoś efektownego i do maksymalnie 100zł to szczerze polecam :)

Gość gość
Autorka tak serio?