Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie bezdennie glupia

Polecane posty

Gość gość

mam dosyc...... nie moge zniesc zycia ze soba, chcialabym byc kims innym, odczuwam wieczny wstyd, mam ochote sie schowac, nie chce pokazywac sie nikomu na oczy zeby nie zatruwac im zycia moim towarzystwem

Gość gość
dlaczego tak się czujesz, jest jakiś konkretny powód czy tak po prostu?

Gość gość
przynajmniej nie jesteś łatwa i narcystyczna.. ani pusta i wyniosła jak inne.

Gość gość
tak po prostu... albo obserwuje inteligentnych ludzi, ktorzy tak wiele osiagneli, a ja takie wielkie nic... bez motywacji, bez pasji, bez checi. nie wiem co ja tak naprawde chcialabym robic. i czy mam sile do tego, mloda jestem, a mysle jak stara babcia. na chwile obecna moj cel w zyciu jest taki, ze najchetniej bym przelezala cale zycie w lozku.

Gość gość
Przepraszam za wścibskość? Ale nie rzuciłaś może w ostatnim czasie papierosów? Moja koleżanka miała dokładnie tak samo, takie załamanie, brak chęci do wszystkiego i pełna pasji nagle stwierdziła, że już nie ma zapału. Jeśli to nie jest powodem to może po prostu przechodzisz przez taki okres, wielu ludzi w życiu przechodzi przez taki okres, że nagle siada na łóżku i zdaje sobie sprawę, że nic w życiu nie osiągnął. Ale powiem Ci otwarcie, każdy człowiek jest coś wart i na pewno nie jest tak, że nie masz żadnego celu, bo chociażby jakąś drobnostkę, ale każdy człowiek do czegoś dąży :) Głowa do góry!

Gość gość
Nie pale :D ale chyba jest zle jak zachowuje sie jak palacz :D dzieki za pocieszenie, trzeba jakos to ciagnac... ciezko jak sie porownuje do innych, czuje sie gorsza i nie moge tego zniesc...

Gość gość
Mam to samo, tylko, że jestem facetem. Chodzę na terapię.

Gość gość
Powiem Ci tak, że ja znam wiele osób, które wydawało mi się, że nic w życiu nie osiągną a osiągnęły więcej niż Ci, którym zawsze zazdrościłam. Może i w twoim przypadku tak będzie? Nie ma co się oglądać na innych, trzeba robić wszystko, by czuć się dobrze i nikt nie powiedział, że od czasu do czasu nie możemy być egoistami i skupić się na sobie - Tobie to jest jak najbardziej potrzebne. Pamiętaj, że każdy człowiek jest wyjątkowy i tylko od Ciebie zależy kim w życiu będziesz i co osiągniesz :)

Gość gość
czemu się tak załamujesz i od razu poddajesz?masz 70 lat czy co że oceniasz swoje osiągnięcia?za dużo oglądasz telewizję i czytasz gazety chyba bo ta propaganda psuje nam głowy,skąd wiesz że nic nie osiągnęłaś?skąd wiesz że wokół są ludzie inteligentni?a co z mniej inteligentnymi?zabić?zagazować?unicestwić?czy to nie teoria faszystowska?kobieto ciesz się życiem i akceptuj siebie taką jaką jesteś,jedna porażka nie świadczy o końcu końców.wiara w siebie głęboka i mocna pomaga przezwyciężyć wszystko.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
23 :(

Gość gość
facet cię rzucił?

Gość gość
Lenistwo powoduje bezdenność. Wysil się trochę dla siebie. Dla innych nie musisz. Twoje życie i twój wybór czy zechcesz je przegnuśnieć czy coś osiągnąć. a czy facet rzucił czy nie nie powinnomieć na to wpływu. No chyba że jest sią tak denną i beznadziejną że facet jest wyznacznikiem całego świata i własnej egzystencji.

Gość gość
tu autorka, mam 21 lat, facet mnie nie rzucil, zreszta nie ma jaki mnie rzucic :P ubolewalam nad swoja nieudolnoscia, nad tym, ze gowno wiem o zyciu, wszystkiego sie boje... ale juz lepiej, fajnie ze w miare pozytywnie odpisal ktos :P myslalam ze zostane zjechana

Gość gość
Tez tak mam i bylem u psychologa. Diagnoza depresja.

Gość gość
Nie czuj się bezdennie głupia. Pomyśl, że są ludzie, którzy np. nie potrafią pisać poprawnie po polsku, a zostają prezydentami :D Bez sarkazmu. Po prostu, głowa do góry, musisz myśleć o sobie pozytywnie.