Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam zaatakowana przez fankę Komorowskiego..

Polecane posty

Gość gość

że jak mogłam głosowac na Dudę(wybrałam mniejsze zło, ogólnie głosowałbym na KUKIZA , GDYBY PRZESZEDŁ DO 2 TURY)!! Kobieta która na mnie tak najechała, to moja koleżanka, konformistką, lubująca się w programach Szulim w Tvn ..o seksie i o stylu czy coś takiego, fanka Kuby Wojewódzkiego, ona była zafascynowana, tym, że Komorowski chciał wystapić u Kuby... Bosze, a mnie atakuję, ze jak to na Dude mogę głosowac, że ona jest katoliczką, ale nie chce pomników katolickich w Polsce itp. i katolandu, ale do chrzcin i komuni jakoś pierwsza do ksiedza idzie zeby jej udzielali. Poza tym ona oglada tvn i to co oni mowia, to dla nie "prawda objawiona" i w to wierzy, a ze mnie się smieje, ze jestem moherem, a ja naprawde nie jestem jakos super wierzaca, po prostu nie rozumiem jak ludzie moga głosowac na tego Komora, ona twierdzi, ze jest doswiadczony i sie lepiej nadaje, a mi zarzuca, ze głosuje na Dude bo przystojny, a ja głoswałam na Dude na złosc Po

Gość gość
Zostałam r owniez zaatakowana, ze jak moze mnie sie nie podobac Rozenekowa i Szulim przecież obie sa takie piękne i ze im zazdroszcze... ja p...dole sztuczne i do tego brzydkie i głupie i mam im zazdroscic, szulimowa usuneła ze znajomych tych znajomych co głosowali na mikkego, rozenkowa wchodzi w d***e miszczakowi dlatego ma programy swoje taka prawda...poza tym nie lubie sztucznie poprawianej urody jak nie kupuje nigdy sztucznych kwiatów, chociaz byłyby nawet ładne, dla mnie to oszukane kwiaty sa ska sie tacy ludzie biora?

Gość gość
Jak mozna czerpac informacje z takich zrodeł jak telewizja i uznawac to za prawde, ta moja znajoma , sorry, ale zadnej wiedzy historycznej nie ma, nie siega u żrodeł, tylko bierze na wiare to co usłyszy w tvnie , telewizji sponsorowanej nie przez Polakow, ale przez nie niemcow

Gość gość
nie przejmuj się, ja też nie jestem za pisem a poszłam zagłosować przeciw komoruskiemu bredzisaławowi!

Gość gość
No właśnie.To jest demokracja w ich wydaniu.Oni mogą głosować na PO i to jest jedyny słuszny punkt widzenia.I to straszenie! A nawet jakby były pomniki to co?Zjedzą ją czy jak?Albo pytanie komu tak bardzo przeszkadza,że ludzie są katolikami.Czy religia zrobiła komuś coś złego?Straszą też wojną z Rosją,straszą Kacsyński i Macierewiczem.A co np Macierewicz robi złego?Chce coś wyjaśnić?A jaki to ma wpływ na nasze codzienne życie?Demokracja?No to niech sobie myśli co chce i wyjaśnia.Ale nie,najlepiej mu zakazać,bo nam się nie podoba co on myśli.Demokracja.

Gość gość
To Komorowski ma jakieś fanki :o

Gość gość
Jej a już myślałam że jestem wyjątkiem. Ja popierałam Dude, jak to powiedziałam to także zostałam bardzo zaatakowana przez wyborców Komorowskiego. A jest opinia ze to PiS sieje nienawiść. Ja po trzech konfrontacjach, bardzo negatywnych i agresywnych zaprzestałam rozmów na tematy polityki.

Gość gość
:(

Gość gość
ale szulim to debilka..

Gość gość
Kłamiesz, PIS jest do d**y

Gość gość
to prawda, platfusy są strasznie agresywni

Gość gość
To pisowcy są agresywni, kłamcy

Gość gość
PIS to banda złodziei jak za komuny, bandyci, krzywdzili dobrych ludzi, dzieci i kobiety były ofiarami przez nich

Gość gość
a wyborca pis to kto? bo żaden się tu nie wypowiedział, nie mogę wyrobić zdania

Gość gość
no i czym wy się przejmujecie? to są psychowyborcy i trolle ;D osoby , które rok, dwa temu nie intrersowały się polityką , a jedyne co wiedzą to ,że pis = katoland = smoleńsk. przestańcie się nimi przejmować, bo to nie są merytorycznie przygotowani kandydaci do dyskusji!

Gość gość
pis nie ma wyborców, są tylko wyborcy "mniejszego zła" - bez własnych poglądów politycznych, którzy zagłosowaliby nawet na myszkę miki, jakby była kontrkandydatką bronka :D

Gość gość
A zwolennicy Bronka jacy sa?? Głosowali aby "zły " kaczor nie rzadził bo w telewizji powiedzieli ze bedzie wtedy rydzyk rzadził :classic_cool:

Gość gość
wyborcy bronka to w większości ludzie o ugruntowanych od 8 lat poglądach - np. ja ps. nie mam w domu telewizora :)

Gość gość
Kaczor jest zły, bo kłamie w sprawie Smoleńska, jest chory na władzę, to widac' w jego wypowiedziach, kiedyś powiedział do człowieka: spieprzaj dziadu, gdzie jego kultura? Traktuje ludzi jak śmieci

Gość gość
PO jest w porządku, dzięki nim dostałam wiele dobrego w życiu i jestem im bardzo wdzięczna

Gość gość
A Po nie traktuje ludzi jak śmiecie?? Weź nie rozsmieszaj ludzi. Pogarda tej partii dla ludzi zarabiajacych po 1500 zł jest ogromna.

Gość gość
korekta - spieprzaj dziadu powiedział lech, a nie jarek ale zgadzam się z opinią co do kaczora

Gość gość
12:19 za rządów jarka ludzie zarabiali więcej? bo jakoś nie pamiętam...

Gość gość
Zarabiało sie nominalnie dwa razy mniej ale wtedy było 2 razy taniej. Płaca minimalna w zasadzie była podnoszona tyle co inflacja.

Gość gość
Kociokwik przerażonych złodziejskich platfusów to balsam na moje serce. Już nic nie mogą , Naród swoje wie. Sieją już tylko wszędzie wkoło smród puszczających ze strachu zwieraczy.

Gość gość
Dobrze,że Lech nie żyje, PISOWCY to śmiecie

Gość gość
Jarka szanuje za to ze pomaga zwierzetom i sie nimi opiekuje. ogolnie pis jest partia ktorej zalezy rowniez na dobrze zwierzat i za to maja u mnie wielki +. komor i jego sitwa byli za ubojem rytualnym w pl i wyrazili na to zgode odpowiednia ustawa. nie liczac rowniez tego w jaki sposob zniszczyli ludzi - gmo, katastral, chrapka na acta, podwyzszony wiek emerytalny, ogromne bezrobocie, umowy smieciowe, likwidacja polskich fabryk itd. i uprzedze bo zaraz POk****ency beda mi pisac ze na zachodzie tez wiek emerytalny podniesli - my jestesmy za biednym krajem na takie ekscesy. kuleje u nas sluzba zdrowia, jest bezrobocie, hegemonia pracodawcow ktorzy traktuja pracownikow jak smieci i robia kasting nawet do pracy sprzataczki, tyranie za grosze...na zachodzie jest inaczej, odwrotnie. kto k***a mac zatrudni 65latke ? nie popieram pisu, szanuje jedynie za normalniejsze podejscie do czlowieka i dobre podejscie do zwierzat, przeszkadza mi w nich zamilowanie do kosciola ale wole juz to niz POk****encow. wiem ze jak Kukiz wygra na jesien to przystopuje Dude z przyklaskiwaniem kosciolowi i beda prowadzili madre i dobre dla kraju rzady.

Gość gość
12:24 czyli dokładnie tyle, co teraz :D

Gość gość
Przez Jarka jest bieda w Polsce, moja siostra musiała wyjechac' za granicę za chlebem i do dzisiaj pracuje, ma godny zarobek, dom w Polsce, nie wierzę Dudzie, nasz kraj jest zacofany, nie ma tu nadziei, taka jest prawda!