Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaWLKP

Jak sobie pomóc?

Polecane posty

Gość magdaWLKP

Witam was. Piszę ponieważ potrzebuję porady. Jestem osobą która od lat cierpi na problemy jelitowe, od ok 20. Jest cięzko. Podobno nazywa się to ZJD ale ja w to nie wierze, czy tej choroby nie wymyslili niedouczeni lekarze? Od tego czasu mialam wykonywanych dużo badań (usg, gastroskopia, kolonoskopia, badania na pasożyty). codziennie jest zle, po kazdym posilku. wmawiam sobie ze sie przyzwyczailam do bolu ale to nie prawda. Chcialabym byc jak normalna osoba ale z trudem przychodzi mi ukonczenie studiow, nie mam żadnego partnera. Mysle że nigdy nie bede miec męża i rodziny z tego powodu. Mialam wielu chlopakow ale zaden mnie tak na prawde nie znal. Czasem sama nie potrafie ze soba wytrzymac. Od jakiegos czasu mam wieksza nerwicę, popadam w depresję. Biorę psychotropy ale nie pomagaja w 100 proc. Przez chorobą ciężko jest rownież z pracą. Byłam na wielu stażach, wywiazywalam się z obowiązków ale zawsze byl ten bol. Wtedy czlowiek nie jest w stanie byc dyspozycyjny. Co robić? Mając swiadomość ze nigdy nie bedzie dobrze w pracy, życiu prywatnym, zdrowotnym? Macie jakies porady? czy w tym przypadku samobójstwo to jedyne rozwiązanie?

Gość gość
jesteś dziewicą?

Gość gość
To pytanie nie dotyczy tematu

Gość gość
masz prawidłowe stolce?

Gość magdaWLKP
Nie. I nigdy nie były. Czasem biegunki czasem zaparcia. Paru Lekarzy zamiast pomóc, śmiali się z problemu. Zalezy na kogo się trafi.